Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley a încetat din viață!

Este vestea tristă a acestei dimineți. Fiica lui Elvis Presley a decedat la vârsta de 54 de ani. Anunțul trecerii sale în neființă a fost făcut de către mama sa.

A murit Lisa Presley

Sursa: Social media

„Cu inima plină de durere trebuie să împărtăşesc vestea devastatoare: draga mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit.Cererem intimitate în timp ce încercăm să facem faţă acestei pierderi profunde. Vă mulţumim pentru dragoste şi rugăciuni. În acest moment nu vor mai fi alte comentarii”, a declarat mama sa, Priscilla Presley, într-un comunicat de presă

Se pare că moartea acesteia s-a produs la doar câteva ore distanță după ce fusese transportată la o unitate medicală, ca urmare a unui stop cardiac. Se pare că aceasta a intrat în stop cardiac la ora 10:50, conform unor informații de presă. Până la sosirea medicilor la reședința acesteia, cel care i-a făcut manevre de resusitarea a fost chiar fostul său soț, Danny Keough.

Cea care a descoperit-o inconștientă a fost chiar menajera sa. Acest lucru s-a întâmplat în cursul zilei de joi dimineață.

Cu doar o zi în urmă, mama acesteia anunța că Lisa a fost internată de urgență. În ciuda acestei știri cutremurătoare, ea anunța că fiica sa este pe cele mai bune mâini.

„Iubita mea fiică, Lisa Marie, a fost transportată de urgenţă la spital. Ea primeşte acum cele mai bune îngrijiri. Vă rugăm să o pomeniţi pe ea şi pe familia noastră în rugăciunile voastre. Simţim rugăciunile din întreaga lume şi cerem intimitate în acest moment” a declarat mama Lisei Marie Presley.

Lisa Presley a fost căsătorită de patru ori. Doi dintre soții săi au fost Michael Jackson, dar și actorul Nicolas Cage. Din cele patru mariajur au rezultat patru copiii. Din nefericire, în urmă cu doar doi ani, fiul acesteia și-a pus capăt zilelor. După decesul acestuia, Lisa presley a suferit cumplit.

 

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.