Celebrul Lionel Messi și alți trei colegi ai de la Paris Saint-Germain au COVID-19. PSG a comunicat în dimineața zilei de duminică că cei patru s-au infectat.

Pe lângă Lionel Messi, mai au COVID-19 Juan Bernat, Sergio Rico și francezul Nathan Bitumazala. În  acest moment este greu de anticipat dacă mai este vreun alt membru al echipei infectat.

Messi are COVID-19. Neymar, și el sub tratament

Francezii menționeză Lionel Messi și colegii lui s-au izolat conform legii și nu prezintă dificultăți de sănătate. Fosta campioană a Franței a făcut anunțul pe site-ul oficial al clubului.

Pentru Paris este o veste proastă ținând cont să se apropie derby-ul cu Lyon. Francezii joacă luni în Cupă împotriva celor de la Vannes, echipă de Liga a 4-a, apoi merge în deplasare la marea rivală duminică, 9 ianuarie.

De asemenea, PSG a anunțat și care mai este starea de sănătate a brazilianului Neymar. El este așteptat la antrenamentele echipei în aproximativ trei săptămâni.

Brazilianul Neymar s-a accidentat la gleznă și a ieşit pe targă, cu ochii în lacrimi, în meciul de la Saint-Etienne.

„Trebuie să mă recuperez. Din păcate, astfel de momente fac parte din viața unui sportiv. Asta trebuie să fac, să ridic capul și să merg înainte. Voi reveni mai puternic”, a scris Neymar pe Instagram, la scurt timp după accidentarea suferită.

Messi a petrecut Crăciunul în Argentina

Antonela Roccuzzo, soția lui Lionel Messi, a publicat mai mult imagini de la o petrecere de Crăciun din orașul natal al starului argentinian.

După ce s-au distrat la piscină și făcând diferite activități împreună cu cei trei copii, Mateo, Ciro și Thiago, Leo Messi Antonela Roccuzzo (33 de ani) și-au rezervat seara doar pentru ei. Astfel a apărut unul dintre cele mai rare clipuri video cu starul lui PSG în prim-plan.

Lionel Messi are COVID-19. Care este starea de sănătate a celebrului fotbalist
Facebook

Messi și partenera sa au cântat și au dansat pe acordurile unei cunoscute melodii argentiniene, iar imaginile au devenit rapid virale, mai ales că în general nu se expune deloc publicului.