Lino Golden trece printr-o perioadă mai grea din viața lui, despre care a preferat să nu discute până acum. Zilele acestea, el a dat de înțeles că a preferat să stea departe de rețelele sociale, din cauza unor probleme pe care se pare că le-a avut. Recent, el a mărturisit că a luat decizia de a-și pune sănătatea pe primul loc și este de părere că așa ar trebui să facă, de fapt, toată lumea.

După ce a spus că timul de până acum a fost greu și prost, el speră că de acum înainte va fi puțin diferit și va face ceva în acest sens. A promis că va lansa piese noi și că nu va mai lipsi atât de mult. Pentru a se ține deja de cuvânt, el a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram și ales cele mai interesante întrebări pe care le-a distribuit.

Lino Golden, moment de sinceritate pe Instagram

După ce a vorbit despre durerea pe care o simte încă lipsa tatălui său care a decedat, el a discutat și despre alte lucruri serioase. La un moment dat, el a adus în prim plan și una dintre cele mai mari frici de-ale sale. Acum câțiva ani, artistul era foarte gras, dar a reușit cu multă muncă și cu diete stricte să scape de kilogramele în plus și să arate foarte, foarte bine.

Anul trecut, chiar s-a operat, iar fanii s-au îngrijorat tare pentru el. A avut o perioadă de câteva zile în care nu a avut voie să facă mișcare, motiv pentru care începuse să ia din nou în greutate. Acum, se ține de sală și are mare grijă la alimentație.

Lino Golden trăiește cu o mare frică! Artistul se teme de asta în fiecare zi: “Dependență”

„De ce arzi atâtea calorii și nu încerci să pui masă (îți zic, pentru că am văzut că arzi și un 1k calorii pe zi”, i-a zis un fan.

„Pentru că mi-e frică să fiu iară gras și am dezvoltat un fel de dependență de cardio”, i-a răspuns Lino Golden.