Lino Golden și Paty Tokacs s-au împăcat și au plecat în vacanță într-o destinație superbă. 

Fostul protejat a lui Alex Velea are o relație cu năbădai alături de iubita sa, Patricia. Cei doi au trecut prin despărțiri și împăcări, dar au ales să se împace și se vede cât de fericiți sunt împreună. Tinerii sunt prieteni cu Mario Fresh și Alexia Eram, iar de data aceasta pare că i-au copiat la capitolul vacanțe. Fiica Andreei Esca și iubitul ei au fost recent în Dubai, destinație aleasă și de Lino și Patricia. Cei doi se bucură de una dintre cea mai luxoasă destinații din lume și postează multe fotografii împreună din diverse locuri ale Dubaiului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lino (@linogolden)

Cei doi se postează pe rețelele de socializare și își arată dragostea pe care o trăiesc. Iubita lui Lino are 21 de ani, face sală, dovadă că are un corp tonifiat și este extrem de frumoasă. Tânăra este studentă la ,,Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu.”

Lino s-a iubit cu Andra Ghinea

Înainte ca Patricia să apară în viața cântărețului, acesta a avut o relație de aproape trei ani cu Andra Ghinea, o tânără designer din România. Lino a vorbit despre prima lor întâlnire care avusese loc cu mult timp în urmă.

„Prima întâlnire a fost când am scos-o în parc. Eram conștient de cine sunt… probabil femeile se așteaptă la vreo ceva… film, te iau cu limuzina te duc… te iau cu Panamera, te duc în lume… Era prima întâlnire. Eu am avut chestia asta pe vechi. În realitate, sunt mai altfel. Am ieșit la plimbare în Herăstrău. Eram fix la început, nu mă gândeam că sunt Lino… era vara, eram în pantaloni scurți și în maieu, în Herăstrău și o așteptam pe Andra să vină să ne vedem. În ianuarie ne-am despărțit, după aproape trei ani (împreună)”, a povestit Lino Golden, într-un podcast.