În ce ipostaze au apărut Lino Golden și noua iubită

De ceva timp, Lino Golden se iubește cu o domnișoară. Deși despre relația celor doi nu se știu prea multe lucruri, postările din mediul online arată că totul merge cât se poate de bine. Se pare că artistul a scăpat de ghinionul din dragoste și chiar și-a găsit aleasa. Cei doi s-au fotografiat în ipostaze incendiare.

Atunci când vine vorba despre viața sentimentală, Lino Golden pare să exceleze la acest capitol. Tânărul iubește din nou și nu se sfiește să le arate asta și fanilor din mediul online. Lino și noua iubită sunt de nedespărțit, iar relația pare că merge foarte bine. Tânăra a reușit să îl cucerească pe artist, iar chimia dintre cei doi este evidentă.

Recent, Lion Golden le-a prezentat internauților câteva fotografii din intimitate, iar fanii au fost surprinși. Artistul și iubita lui apar împreună, îmbrățișându-se și sărutându-se cu patos. Internauții au apreciat imediat postarea și au complimentat-o pe tânăra, care a pozat extrem de sexy.

Lino Golden și noua iubită au încins internetul! În ce ipostaze s-au fotografiat cei doi. FOTO
Instagram

Lino Golden, primele declarații despre noua relație

Deși pare un „bad boy”, atunci când vine vorba de viața sentimentală și de relație, Lino Golden este mai mult genul „băiatului de casă”. Acesta preferă relațiile serioase, iar partenera sa se va bucura de toată atenția lui. Mai mult, Lino Golden oferă persoanei de lângă el toată încredere și nu are nimic de ascuns. De toate aceste lucruri pare să se bucure și noua sa iubită. Relația celor doi este promițătoare, iar artistul speră ca totul să meargă bine.

„Are tot ce îi trebuie lui Lino Golden, l-a impresionat prin tot ce are de oferit pentru Lino Golden. Oricum, am văzut că viața mea amoroasă e un subiect interesant în tabloid și în chestii de genul.

Dar e normal, toată lumea are situații, relații, nu?!  Eu am chestia asta de a oferi încredere. Să îi ofer toată încrederea mea și să îi arăt persoanei care e cu mine mediul în care sunt. Să o iau cu mine, să vadă că oricum sunt un tip de relație! E totul safe cu mine!”, a declarat Lino Golden, pentru cancan.ro.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.