După o perioadă destul de zbuciumată Lino Golden pare că și-a găsit liniștea. Artistul iubește din nou, iar noua cucerire pare să îl facă cât se poate de fericit. Deși preferă să mențină discreția în ceea ce privește viața privată și să nu dea prea multe lucruri din casă, artistul a făcut câteva dezvăluiri despre cea care i-a cucerit inima.

Deși pare un „bad boy”, atunci când vine vorba de viața sentimentală și de relație, Lino Golden este mai mult genul „băiatului de casă”. Acesta preferă relațiile serioase, iar partenera sa se va bucura de toată atenția lui. Mai mult, Lino Golden oferă persoanei de lângă el toată încredere și nu are nimic de ascuns. De toate aceste lucruri pare să se bucure și noua sa iubită. Relația celor doi pare promițătoare, iar artistul speră ca totul să meargă bine.

„Are tot ce îi trebuie lui Lino Golden, l-a impresionat prin tot ce are de oferit pentru Lino Golden. Oricum, am văzut că viața mea amoroasă e un subiect interesant în tabloid și în chestii de genul.

Dar e normal, toată lumea are situații, relații, nu?!  Eu am chestia asta de a oferi încredere. Să îi ofer toată încrederea mea și să îi arăt persoanei care e cu mine mediul în care sunt. Să o iau cu mine, să vadă că oricum sunt un tip de relație! E totul safe cu mine!”, a declarat Lino Golden, pentru cancan.ro.

Lino Golden face primele dezvăluiri despre noua iubită! Cum a reușit tânăra să îl cucerească pe artist
Instagram

Femeia perfectă pentru Lino Golden

Înainte de a intra în noua relație, Lino Golden a făcut portretul femeii perfecte pentru el, în care noua iubită pare că se încadrează. Acesta declara că își dorește o parteneră care să aibă simțul umorului și bun gust în ceea ce privește vestimentația.

De asemenea, Lino Golden visa la o iubită care să îl aprecieze pentru ceea ce este el ca om și să nu fie interesată de succesul și imaginea sa publică.

„În primul rând să aibă foarte mult umor. Să aibă gust la haine neapărat. Când văd o femeie prima oară mă uit să văd cum e îmbrăcată. Sar nu în sensul să aibă haine scumpe, ci să aibă gust. Să fie cu mine, pentru cine sunt eu, nu neapărat pentru imaginea din spatele meu. Momentan sunt singur și ce o fi, o fi.”, declara Lino Golden.