Toți fanii lui Lino Golden știu despre îndrăgitul artist că este un mare iubitor de tatuaje și că nu ratează nicio ocazie de a-și mai face încă un desen pe piele. În urmă cu doar câteva ore, fostul protejat al lui Alex Velea și-a luat admiratorii prin surprindere postând o imagine în care le arăta acestoa noul lui tatuaj, de care este tare mândru și care arată exact așa cum s-a așteptat.

Lino Golden, mulțumit de rezultatul final

Cântărețul îți alege tatuatejele cu mare grijă, toate având o semnificație aparte pentru el. Lino are de gând să își facă tatuaje pe toată suprafața corpului său, fanii lui fiind de părere că încearcă să îl copieze pe Zanni, cel care se află acum sub protecția lui Alex Velea. Cei don tineri nu se înțeleg deloc, iar concurentul de la Survivor România a spus despre acesta că era gelos pe el, pentru că nu mai avea el atât de mare atenție din partea iubitului Antoniei.

Fostul „băiat de aur” are multe tatuaje și în viitorul apropiat va avea și mai multe, dar nu a spus ce anume ar vrea să mai poate pe piele pentru toată viața. Cel mai probabil, va posta imagini pe social media abia după ce le va face, la fel cum a procedat și de data aceasta.

„Mai multe tatuaje, vă rog. În curând, tot corpul”, le-a povestit el fanilor de pe social media.

Lino Golden are un nou tatuaj: ”În curând, tot corpul” / FOTO

Alex Velea nu vrea să mai aibă nicio legătură cu tânărul artist. Atât el, cât și partenera sa de viață sunt dezamăgiți de el și de Mario Fresh pentru felul în care s-au comportat, dar nu le poartă pică pentru atitudinea lor. Nu are de gând să îi dea o a doua șansă și nici să uite tot ceea ce s-a întâmplat.

„Și ce dacă am fost dezamăgit? Mai bine. Asta mă face să fiu puternic, mai tare și să mă gândesc mai profund asupra unor lucruri. Dumnezeu să-i ierte pe cei care m-au dezamăgit. Am spus ce era de spus. Nu pot să iert falsitatea, închipuirea, mai multe. Nu sunt iertător. Nu prea dau a doua șansă. Niciodată. Nu există așa ceva. Am trecut peste acel moment de atunci. S-a încheiat totul. Putem să rămânem în condiții normale, de oameni civilizați, dar atât”, a spus Alex Velea despre Lino Golden.