Reclamă
Reclamă

LINK Academy organizează o ofertă aniversară specială cu reduceri de peste 30% la taxele de școlarizare, valabilă până vineri, 14 iunie. Cei care se înscriu în această perioadă primesc și un pachet bonus ce permite continuarea gratuită a perfecționării după finalizarea programului de un an, fără limită.

În contextul dezvoltării rapide a tehnologiei, LINK Academy își actualizează anual planul și programa pentru a oferi cursanților acces la cele mai noi cursuri. Aceasta înseamnă că, după absolvire, cursanții vor obține gratuit toate cursurile noi din departamentul ales. Astfel, investițiile în educație vor fi răsplătite pe termen lung.

Numărul de locuri disponibile în condiții aniversare este limitat, motiv pentru care cei interesați sunt încurajați să se înscrie cât mai repede. Mai multe informații despre oferta aniversară sunt disponibile pe site-ul oficial LINK Academy.

Reclamă

LINK Academy oferă școlarizare pentru oricine dorește să obțină cunoștințe și abilități practice esențiale pentru o carieră profitabilă în sectorul IT. Instituția se focusează pe șase domenii IT principale: programare, administrarea rețelelor, design, IT business, design 3D și CAD, și dezvoltarea aplicațiilor mobile. Cursurile durează între 9 și 12 luni, indiferent de nivelul anterior de cunoștințe.

Programul LINK Academy este autorizat de Departamentul de Examinări Internaționale Cambridge și de programele de certificare IT recunoscute la nivel global, oferind oportunitatea obținerii unor certificate recunoscute precum Microsoft, Adobe, Oracle și altele.

Școlarizarea la LINK Academy poate fi urmată fie în sălile de clasă moderne cu profesori de top, fie online, prin intermediul unei platforme Distance Learning, care permite cursanților să învețe de la distanță, să acceseze materiale, să rezolve teste și să comunice direct cu profesorii.

Foștii cursanți ai LINK Academy sunt deja angajați pe poziții bine plătite și sigure, iar cei care se înscriu acum pot să devină experți IT în doar 9-12 luni. De asemenea, este așteptată o creștere continuă a cererii de specialiști IT în următorii ani, mai ales în domeniile inteligenței artificiale și machine learning.

Sectorul IT din România contribuie cu 6,2% la PIB-ul total al țării, cu o tendință de creștere constantă în numărul de angajați și în valoarea exporturilor de servicii IT. Salariile medii din acest domeniu sunt în jur de 2.200 EUR lunar, cu posibilități de creștere în viitorul apropiat.

LINK Academy oferă o serie de beneficii educaționale unice, inclusiv oportunitatea de a acumula experiență de muncă imediat după absolvire prin stagii în companii prestigioase, ajutor în dezvoltarea carierei, portofoliu construit în timpul școlarizării și cursuri de limbă străină gratuite. De asemenea, cursanții pot învăța oricând și de oriunde printr-o aplicație dedicată pentru Android și iOS.

Oferta aniversară LINK Academy este disponibilă între 10 și 14 iunie. Reducerea de peste 30% din taxele de școlarizare și pachetul bonus reprezintă o oportunitate de nerefuzat pentru cei care doresc să își construiască o carieră de succes în IT. Numărul locurilor disponibile în această ofertă este limitat.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro