Actrița americană Lindsay Lohan urmează să se căsătorească cu iubitul ei, Bader Shammas.

Actrița americană Lindsay Lohan a anunțat, duminică dimineață, pe rețelele de socializare că s-a logodit cu iubitul ei, Bader Shammas. 

Lindsay Lohan, actrița cunoscută pentru rolurile din filme precum Freaky Friday sau Mean traversează una dintre cele mai bune perioade din viața ei.

1. Lindsay Lohan s-a logodit cu Bader Shammas. Cum arată inelul de logodnă

Starul de la Hollywood, Lindsay Lohan, s-a logodit cu afaceristul Bader Shammas. Cei doi îndrăgostiți locuiesc acum în Dubai. Duminică, vedeta a anunțat că se va căsători și le-a arătat fanilor inelul de logodnă.

„Dragostea mea, viața mea, viitorul meu, familia mea”, a scris Lindsay Lohan la descrierea fotografiilor de pe Instagram.

Bader Shammas, logodnicul actriței, este vicepreședinte asistent al băncii Credit Suisse în Dubai, locul unde Lindsay Lohan s-a mutat acum 7 ani. Cei doi sunt împreună de doi ani și au o relație foarte discretă.

Lindsay Lohan s-a logodit cu Bader Shammas: „Viitorul meu, familia mea”
Instagram

2. Actrița a mai fost logodită anterior

Lindsay Lohan s-a mai logodit o dată, în trecut, cu milionarul rus Egot Tarabasov, însă aceștia au decis să se despartă în anul 2016.

Egor este fiul unui milionar rus, a absolvit Cass Business School de la Londra, iar acum deține o firma o agenție imobiliară (Home House Estates), care îi merge foarte bine. Lindsay și Egor s-au cunoscut la începutul lui 2016 prin intermediul unor prieteni comuni, dar relația lor nu a durat foarte mult.

3. Cine este Lindsay Lohan

Lindsay Morgan Lohan este o actriță, cântăreață, fotomodel și producătoare americană. Ea și-a început cariera în showbiz la o vârstă fragedă, fiind model pentru o revistă de copii și pentru câteva reclame.

La doar 10 ani, își începe cariera de actriță în serialul Another World. La vârsta de 11 ani, a jucat în primul ei film, un remake al filmului The Parent Trap, interpretându-le pe cele 2 surori gemene.

Apoi, Lindsay Morgan Lohan a celebră cu rolurile principale din filmele: Freaky Friday, Confessions of a Teenage Drama Queen, Mean Girls și Herbie: Fully Loaded. Următoarele roluri principale le are în filmele Bobby și A Prairie Home Companion.

4. Actrița se întoarce la Hollywood

După o lungă absență din lumina reflectoarelor, Lindsay Lohan se va întoarce la Hollywood. Actrița va apărea de Crăciun ce va apărea pe Netflix.

Compania a confirmat colaborarea și a precizat că actrița va interpreta rolul unei „moștenitoare răsfățate, proaspăt logodită”, care suferă de amnezie după un accident la schi.

Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.