Actrița și compozitorul, Regele Rock ‘n’ Roll-ului au fost împreuna timp de patru ani și jumătate, pe vremea când era câștigătoare unei pagini de frumusețe.

Linda, acum în vârstă de 69 de ani, avea doar 22 de ani când l-a cunoscut pe Elvis, care a fost 15 ani idolul ei și a reprezentat un loc special în inima ei multă vreme după ce nu au mai fost împreuna.

Înainte să se întâlnească și să se căsătorească cu Caitlyn, care era cunoscut ca Bruce în 1981, Linda era iubita lui Elvis.

Ea a scris despre timpul lor împreună în autobiografia sa „A Little Thing Called Life„.

Linda, care îi are pe cei doi fii Brody și Brandon cu Caitlyn, spune că era virgină când l-a cunoscut pe Elvis, descriindu-se ca o „fată bună din sud„.

Și ea spune că, în ciuda faptului că era obișnuit să obțină tot ce și-a dorit, pentru că era celebru, el a promis să nu facă presiuni asupra ei pentru a face sex înainte să fie gata. Era un om de cuvânt, sau cum ar spune Linda, „un adevărat gentleman din sud„.

După ce s-au mutat împreună, Linda a avut o perioadă în care evita să facă acest pas cu Elvis, dar într-o seară a simțit că asta era ceea ce își dorea să facă cu adevărat. A fost atât de emoționată încât, la sfârșit a izbucnit în lacrimi, iar artistul a fost alături de ea și a îmbrățișat-o strâns.