Lili Sandu și iubitul ei au făcut declarații inedite despre nuntă. Cei doi se consideră deja soț și soție, chiar dacă nu s-au căsătorit încă. Mai mult, cei doi nu se grăbesc să facă actele, deoarece sunt de părere că n-au nicio importanță.

Lili Sandu și Silviu Țolu au oferit mai multe detalii inedite în legătură cu nunta. Cei doi îndrăgostiți sunt împreună de mulți ani și au un copil împreună. Totuși, cei doi amorezi nu au avut până acum ocazia să zică marele „da” în fața ofițerului stării civile. Aceștia consideră că nu act nu este atât de important încât să le dovedească iubirea unuia față de celălalt.

social media

Lili Sandu și Silviu Țolu se consideră ca și căsătoriți, chiar dacă nu sunt

Cei doi amorezi formează unul dintre cele mai îndrăgite și solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cea mai mare dovadă a iubirii lor este chiar fiul acestora, Thomas Jay, pe care îl iubesc nespus de mult. Totuși, de-a lungul timpului, fanii au fost curioși să afle care este motivul pentru care cei doi nu sunt căsătoriți. Astfel, Lili și Silviu au rupt tăcerea și au explicat publicului motivul, în cadrul unui interviu.

Lili Sandu este femeia care nu prea pune accent pe căsătorie. Pentru actriță a fost mai important să întemeieze o familie și să devină mamă. Astfel, oficializarea căsătoriei nu reprezintă o prioritate pentru niciunul dintre cei doi.

Mai mult, partenerul de viață a lui Lili Sandu a spus că doresc să „o ia încet” la acest capitol. Amândoi sunt de părere că cel mai impportant este să trăiești ca și cum ai fi căsătorit.

„Abia am ieșit din pandemie și abia ne bucurăm de câte o ieșire o dată pe lună. O luăm încet. (…) Actul în sine nu are nicio importanță. Modul în care trăiești, dacă trăiești ca și cum ai fi căsătorit, asta e important – cu responsabilitățile pe care le aduce chestia asta”, a spus Silviu Țolu.