„Nu era iubirea aia din vorbe, era o iubire cu autoritate și cu bătaie, că așa știa el.”

De ceva timp, Lili Sandu a devenit mămică. Vedeta este mamă de băiețel și își petrece majoritatea timpului alături de fiul său. Aceasta vrea să îi ofere o copilărie de poveste, așa cum ea nu a avut. Lili Sandu își amintește cu un zâmbet amar de perioada copilăriei și asta pentru că tatăl său a fost un om destul de dificil. Din familia vedetei nu au lipsit violența și o autoritate exagerată.

În cadrul unui podcast, Lili Sandu a vorbit despre copilăria dificilă pe care a avut-o. Vedeta a mărturisit că relația cu tatăl său nu a fost una prea roz. Se pare că bărbatul era un om destul de violent care s-a impus foarte mult.

Lili Sandu nu a simțit niciodată afecțiune din partea acestuia, ci doar o autoritate exagerată. Vedeta a suferit destul de mult și recunoaște că își invidia prietenele care aveau parte de altfel de tratamente.

„Tatăl meu înțelegea iubirea la un alt nivel. Nu era iubirea aia din vorbe, era o iubire cu autoritate și cu bătaie, că așa știa el. Era dintr-o familie cu șase frați, doar băieți. Și relația noastră, una peste alta, nu a fost grozavă și tot timpul mă uitam la alte prietene și vedeam așa iubirea aia.  Nu știu dacă tatăl meu mi-a spus vreodată te iubesc. Nu cred că mi-a spus. Aveam așa o invidie.

Eram singură la părinți și mama încerca, de câte ori putea, să suplinească, dar e greu. Dacă nu e tata, e mai greu să-i suplinească altcineva locul.”, a declarat Lili Sandu, în cadrul podcast-ului realizat de Cătălin Măruță.

Lili Sandu, copilărie amară! Tatăl vedetei a fost un om violent și autoritar. Cum a marcat-o tot ce s-a întâmplat
Social media

„Am avut nevoie de terapie”

De asemenea, Lili Sandu a mai mărturisit că a avut nevoie de terapie pentru a face pace cu tatăl sau și cu tot ce s-a întâmplat. În cele din urmă, aceasta a învățat să lase trecutul în spate. Mai mult, vedeta chiar și-a iertat tatăl pentru tot.

„Mi-a părut rău că nu am putut să am o discuție cu el, adică lucrurile au rămas neclare cumva. Am avut nevoie de puțină terapie ca să înțeleg anumite lucruri, pentru că mă învinovățeam. Am înțeles că nu e vina mea și că let it go. Cel mai important e să lași. L-am acceptat așa cum a fost și am înțeles de ce a făcut lucrurile astea, de ce s-a comportat așa.”, a mai spus Lili Sandu.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.