Like Creața, așa cum este cunoscută de publicul numeros a trecut prin câteva schimbări neprevăzute în ultima perioadă. Fiicele sale au răcit, iar mămica a fost în alertă. 

Pe numele ei real, Cristina Lupu este o femeie împlinită. Are o carieră ce o împlinește, este și activă în mediul online, unde are o comunitate uriașă de fani. Pe plan personal, are o familie frumoasă, ea dedicându-și timpul celor două fiice ale sale, Eza și Zea.

Like Creața a trecut prin momente neașteptate în ultimele săptămâna. Mezina familiei s-a îmbolnăvit după ce a luat un virus de la un copil la locul de joacă. Ea a avut laringită, care este foarte periculoasă pentru copii mici.

Acum, lucrurile s-au mai calmat și toate merge înspre bine. Eza, fiica cea mare a mers la grădiniță și se pare că îi place să petreacă timp cu ceilalți copii, precum și cu doamna educatoare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de LikeCreata ? (@likecreata)

„Am avut doua săptămâni agitate, nedormite. Fetele au fost bolnave, am fost mai stresata cu Zea, cea mica, a avut laringita care e destul de periculoasă la bebeluși atât de mici. Se pot sufoca… Totul a plecat de la o mama care și-a adus copii bolnavi la locul de joacă, inclusiv ea era super răcita… in fine, asta e o alta discuție.

Important e ca acum toată lumea e bine și happy.

Ce voiam să vă spun, de fapt, e că ziua de azi e una speciala pentru mine și Eza, este prima ei zi de grădi ?

Am lăsat-o dimineața, încă nu mi-a sunat telefonul, asta înseamnă ca ii place…

În schimb, eu sunt super emoționată, am un gol in stomac, sunt agitată, nici eu nu știu ce mai simt.

E tare ciudat fără ea în casa, deja mi-e dor de o criza de plâns pentru ca nu-i dau ce vrea. E prea liniște în casa… pană se trezește Zea:)

La voi cum a fost prima zi de grădi? Sunt normale trăirile mele, nu?! Sau sunt o mamă mai ciudățică?

PS: recitesc ce am scris, chiar sunt emoționată tare de m-am descărcat aici.

Nu obișnuiesc să îmi postez trăirile, dar de când sunt mama am devenit mult prea sensibilă.”, a scris Like Creața pe Instagram.