Emisiunea „Asia Express” este una dintre cele mai grele și dificile difuzate la ora actuală pe postul de televiziune Antena 1. În competiție, în acest moment, au mai rămas doar patru echipe care își doresc să câștige marele premiu. Concurenții sunt supuși unor misiuni grele, în care trebuie să domine rapiditatea și rezistența la efortul fizic. În cazul în care concurenții duc la bun sfârșit o probă într-un timp rapid, aceștia se bucură de diferite recompense și avantaje, de-a dreptul, uriașe.

Competiția se află pe ultima sută de metri, iar acest lucru presupune tensiuni și presiuni uriașe pentru concurenții rămași la acest moment în cadrul acesteia. Lucru care s-a întâmplat, de-a dreptul, pentru surorile Buble.

Lidia și Estera Buble au izbucnit în lacrimi la Asia Express! Nu s-au mai putut abține: „Plângem de ciudă, pentru că...”
Spynews.ro

În urmă cu o seară, concurenții de la „Asia Express” au fost extrem de tensionați, emoțiile și oboseala fiind ridicate la cote maxime. Lidia și Estera Buble nu au putut să-și mai stăpânească emoțiile. Cele două surori au izbucnit în plâns când au aflat că au ajuns ultimele la finalul probei. Acestea nu au avut de ales și au selectat una dintre cutiile disponibile. Cutia aleasă le va decide, în final, soarta. Aceea de a pleca din competiție sau de a continua aventura în cadrul emisiunii.

„A fost foarte greu să aleg o cutie, pentru că stai să te gândești că într-una este o piatră roșie sau în cealaltă verde, iar totul depinde de alegerea ta. Îmi vine să plâng și să râd în același timp. […] Plângem de ciudă, pentru că am ajuns târziu dintr-o prostie”, a declarat artista Lidia Buble la „Asia Espress”.

Tensiunile din competiție la un nivel extra

Deși Lidia și Estera Buble au răspuns corect la cele două întrebări adresate de către Irina Fodor, acestea au primit o veste foarte tristă. Au ajuns ultimele la terminarea probei respective. În aceste momente, cele două au fost extrem de dezamăgite și nu le venea să creadă cele auzite.