Unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți și astrologi din România, Lidia Fecioru,  a vorbit despre secretele care atrag mereu bani în viață, susținând că există mai multe trucuri care pot duce la prosperitate financiară.

Celebrul astrolog a decis să dea mai multe sfaturi în special celor care și-a dori să nu mai rămână fără bani, în fiecare lună, până la salariu și sunt nevoiți să se împrumute.

Ce trebuie să faci pentru a atrage banii în viața ta. Declarațiile astrologului Lidia Fecioru

Așadar, potrivit spuselor astrologului Lidia Fecioru, este foarte importantă păstrarea banilor și că lor nu le place să fie înșirați prin geantă. Locurile recomandate sunt bucătăria și dormitorul, mai ales lângă hrană și lenjerie de pat.

„Este foarte importantă păstrarea banilor. Lor nu le place să fie înşiraţi prin geantă. Se spune că trebuie să-i strângem şi să-i ascundem.

Le place să stea ascunşi. Locurile recomandate sunt bucătăria şi dormitorul, mai ales lângă hrană sau lenjerie de pat. Banii trebuie să aibă un loc special. Într-un portofel, cutie sau geantă.

Trebuie să-i punem aşezaţi. Să facem şi ordine în ei. Fiecare la locul lui. De la mare la mic”, a spus Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru te învață cum să atragi banii în viața ta: „Trebuie să-i punem...”
captură TV

Banii se pot pune și sub preșul de la intrare

Mai mult, Lidia Fecioru a declarat că se spune că este bine să punem o bacnotă la ușă și cineva să calce pe ea cu noroi. Astroloaga este sigură că banii nu vor dispărea de acolo.

„Banii nu dispar de lângă tine, dacă punem nişte bani sub preşul de la intrare. Nişte monede. Se spune că este bine să punem o bancnotă la uşă şi cineva să calce pe ea cu noroi, pentru ca ea ne va aduce noroc. Să punem o monedă chiar sub prag. Este un ritual foarte vechi, pe care îl au şi budiştii. Banii vor găsi un obstacol la ieşirea din casă”,a mai precizat Lidia Fecioru.