Sâmburii de vișine alungă durerile de cap, reumatice, musculare, dureri de rinichi şi menstruale sau de burtă

De multe ori natura oferă leacuri pentru cele mai multe dintre probleme cu care ne confruntăm. Fie că este vorba de o răceală, de durei, de indigestie sau alte probleme mai grave, leacurile naturiste își fac efectul. Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit leacul pentru dureri. Acesta este la îndemâna oricui și pare să facă minuni.

Fie că vorbim de dureri de cap, reumatice, musculare, dureri de rinichi şi menstruale, dureri de burtă/colici la copii, soluția pentru toate acestea sunt sâmburii de vișine. Aceștia au proprietăți ce influențează sistemul nervos și ne scapă imediat de dure. Lidia Fecioru a explicat cum funcționează tratamentul cu sâmburi de vișine și cum trebuie aplicat acesta.

„Vine perioada de compoturi şi ne rămân sâmburii de la vişine. Să nu aruncăm sâmburii de vişine. Punem sâmburii într-un săculeţ de in. La anul, mai facem un săculeţ. Un săculeţ de circa 30 cm / 20 cm înseamnă cam 15 kilograme de vişine.

 Acest săculeţ îi putem folosi la dormit pe el. Sau face semilună şi să-l punem pe o parte, la gât.  Se folosesc ca pernuţele cu plante medicinale. Putem încălzi acest săculeţ. Merge oricum, sub toate formele. Dacă ne doare într-un loc, să-l punem în acel loc. În primul rând, sâmburele de vişine emană, mai ales dacă este încălzit, o substanţă care influenţează sistemul nervos, dacă avem un loc unde ne doare. Nu este toxic pentru copii. Nu murdăreşte haina.”, a declarat Lidia Fecioru, potrivit antena3.ro.

Lidia Fecioru, „arma secretă” împotriva durerilor! Cum scapi imediat de orice disconfort
Social media

Dulceața de ceapă, dușmanul pietrelor la rinichi

De asemenea, printre leacurile naturiste se numără și dulceața de ceapă. Se pare că aceasta face minuni atunci când vine vorba despre pietrele la rinichi. Cei care se confruntă cu această problemă trebuie să consume timp de cinci zile câte două lingurițe de dulceață, iar apoi pietrele o să fie eliminate.

„Acesta este un leac pentru cei care au pietre la rinichi. Aceste pietre la rinichi se dizolvă foarte bine cu dulceaţa de ceapă. Timp de cinci zile luăm câte o lingură de dulceaţă de ceapă atât dimineaţa, cât şi seara. După aceste zile, putem urina într-un recipient. O să vedem pietricelele. Este bună şi pentru răceală.”, a mai spus Lidia Fecioru.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.