Lidia Buble a început noul an cum nu se poate mai bine. Artista a dat temperaturile cu minus pe cele cu plus și a plecat departe de casă. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că vedeta este înnebunită după locațiile însorite și nici de data asta nu a făcut excepție. Lidia și-a făcut bagajele, a pus degetul pe hartă și a ales o destinație la care unii doar visează.

Lidia Buble se înscrie cu succes în categoria artiștilor care pleacă în vacanță la început de an. Vedeta avea nevoie de o pauză, mai ales după agitația din ultima perioadă. Așa cum și-a obișnuit fanii, Lidia nu prea își petrece vacanțele pe plaiuri mioritice, ci preferă luxul din afară.

Lidia Buble, vacanță cu noul iubit

La început de an, Lidia Buble a urmat exemplul colegilor ei de breaslă. Artista a optat pentru o destinație cu mult soare care îi oferă intimitatea de care are nevoie. Chiar dacă este plecată departe de casă, nu a uitat nici de fanii ei cărora le arată mereu poze din resort. De data asta, vedeta nu a spus unde este cu exactitate, tocmai pentru a nu da apă la moară curioșilor.

Judecând după peisaje, Lidia Buble este fie în Maldive, fie în Zanzibar. Sunt șanse mari să fie și în Seychelles, destinația unde au mers toate vedetele noastre anul acesta. Cei care au căutat, măcar de curiozitate astfel de destinații, cu siguranță au văzut că prețurile nu sunt deloc unele mici. O singură noapte de cazare poate începe de la 1.200 de lei și poate ajunge la 7.000 de lei.

Fanii au analizat cu mare atenție pozele pe care le postează Lidia Buble și au ajuns la o singură concluzie: artista este în vacanță cu Harlys Becerra. Deși, nu postează deloc imagini împreună, pe contul de Instagram al actorului apar poze din aceeași locație și sunt slabe șanse să fie vorba de o pură coincidență.