Lidia Buble face ce face și ajunge, din nou, în atenția publicului. Chiar dacă este plecată departe de casă, artista reușește să dea naștere unui întreg val de critici. Lidia este vacanță într-un loc exotic și, așa cum era de așteptat, Instagramul ei s-a umplut de poze. Vedetei îi place foarte mult să se pozeze în cele mai incendiare ipostaze, dar se pare că nu sunt pe placul tuturor.

Lidia Buble a încins imaginația multor bărbați cu cele mai recente imagini. Artista a renunța la haine și s-a fotografiat în costume de baie minuscule, spre bucuria fanilor. Nu mai este niciun secret faptul că vedeta are foarte mare grijă la alimentație și la sport, iar corpul ei perfect este rezultatul acestei discipline.

De multe ori, Lidia Buble a atras multe critici din cauza modului în care se afișează, raportat la familia ei. Toată lumea știe că artista provine dintr-o familie de penticostali foarte modești și simpli. Capitala și-a pus amprenta asupra Lidiei, iar acesta a renunțat demult la obiceiurile familiei sale.

Lidia Buble, mai provocatoare ca niciodată

Diferența de atitudine este mai mult decât notabilă, iar asta a sesizat și Marius Stoica, celebrul solist teolog. Acesta s-a arătat foarte deranjat de ceea ce face Lidia Buble și nu s-a ferit să îi atragă atenția. Marius a avut o pledoarie destul de solidă în care încerca să o sfătuiască pe artistă să renunțe la aceste „apucături păcătoase”.

„Din punct de vedere teologic, expunerea trupului este un mare păcat. Lidia apare și mai dezbrăcată, în poze, este alegerea ei. Nu sunt eu în măsură să o judec, este liberă să se promoveze cum dorește, are meserie de artist. Mulți o apreciază, dar sunt și mulți care o condamnă, îndeosebi reprezentații cultului penticostal, din care familia ei face parte.

Lidia ar putea să se mai curățească, ca să scape de păcate. Fiecare cult are noțiunile lui de iertare a păcatelor. Pentru ea este un mod de promovare, pe dezbrăcate, care aduce multe like-uri. Dar trebuie să te gândești ce efect va avea pe viitor, există și reversul medaliei, nu ți se vor mai deschide Porțile Raiului. În plus, familiile preoților trebuie să fie un exemplu de urmat în comunitate“, a fost mesajul teologului pentru Lidia Buble.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)