Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit sau este doar un zvon? Cei doi formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. La început, nimeni nu credea în relația lor. Mai mult de atât, au fost judecați pentru că au ales să fie unul cu celălalt. Lidia și-a pus o mulțime de oameni în cap din cauza asta, dar nu i-a păsat. Păreau cuplul perfect și părea că nimic nu îi va despărți, dar se pare că nu este chiar așa frumos pe cât pare totul.

În ultima vreme, fanii au ajuns să creadă că Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai formează un cuplu. Și este posibil să aibă dreptate, pentru că sunt mai multe lucruri care îi dau de gol. Se pare că ei nici măcar nu se mai au la follow pe rețelele sociale și nici nu au mai postat vreo fotografie împreună.

Ce a avut de zis Lidia Buble?

Mai mult de atât, deși sunt de foarte mult timp împreună, Răzvan Simion nu a fost niciodată acasă la Lidia Buble. Artista a explicat de ce iubitul ei nu a pășit niciodată în casa ei de la Deva; dar și care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinească pentru a face asta. Din declarațiile date de Lidia pare că totul este bine între ei. Vedeta a fost întrebată într-o emisiune TV dacă vrea să fie mamă, iar răspunsul ei a venit imediat. A mai spus și că a petrecut ceva mai mult timp alături de Răzvan Simion, dar vorbele ei nu se potrivesc cu faptele.

„Oh, Doamne ajută. Eu zic că da. La cum stă treaba acum, numai în casă, numai în casă… Înainte mă plângeam că nu avem timp să ne vedem. Spuneam că ne vedem mai mult seara, că el e matinal și eu pasăre de noapte, călătoream mult prin țară. Acum pentru că toată ziua suntem lipiți, nu ar fi exclus să ieșim și cu bublișorul mic. Nu mă vezi ce zâmbet am pe buze”, a declarat Lidia Buble.