Lidia Buble și Răzvan Simion au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. De ceva vreme, au apărut zvonuri cum că ei s-ar fi despărțit, dar au preferat să nu vorbească despre asta. Toate astea până când Răzvan Simion a confirmat despărțirea. Prezentatatorul a făcut o postare pe Instagram în care le spunea fanilor că s-a terminat între el și Lidia Buble și că nu vrea decât ca ea să fie fericită.

Fanii se așteptau că frumosul cuplu să se căsătorească, nu să se despartă. Unii dintre ei sperau că o vor vedea pe Lidia în postura de mamă, dar nu a fost să fie. Mai mult de atât, surse din apropierea celor doi declară că s-ar fi despărțit în urmă cu mai mult timp; cel care ar fi pus capăt aceste relații fiind chiar Răzvan Simion.

Se pare că neînțelegerile dintre cei doi au apărut la scurt timp după ce prezentatorul a fost surprins în compania unei roșcate căreia i-a dus mâncare la pachet. Zilele trecute, Lidia refuza să răspundă la această întrebare, dar fanii au bănuit că nu e bine. Mai ales că vedetele s-au scos de la follow, iar ea plecase acasă la părinții ei, desigur fără el.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit

”Răzvan Simion a fost cel care s-a despărțit de Lidia Buble?! Și nu de ieri, de azi! Situația asta durează de câteva luni bune. Ea a încercat să mai ascundă, însă, era foarte tristă de fiecare dată, fiindcă el i-a zis că este mai bine să stea singură, ca și când…gata, aici se oprește povestea. Lidia a mai încercat să salveze ceva, dar nu s-a putut, conștientizează că nu se mai poate face nimic. Vor rămâne probabil doar ”parteneri de afaceri”! Atât.”, au dezvăluit apropiații celor doi, după ce Răzvan Simion a confirmat despărțirea.