Deși toată lumea îi considera un cuplu închegat și fără probleme, cântăreața Lidia Buble și matinalul Răzvan Simion au intrat în atenția paparazzilor imediat după Crăciun, când cei doi au declarat că nu au petrecut sărbătorile împreună.

Recent zvonurile au începu să prindă contur, în momentul în care prezentatorul TV s-a fotografiat la munte, alături de soția sa Diana și de cei doi copii. Poza a fost postată pe rețelele de socializare, iar fanii au început să îi felicite pentru minunata familie pe care o întemeiază împreună.

Reclamă

Deranjată de toate zvonurile și de întrebările internauților, Lidia Buble a răspuns prin câteva Instastory-uri.

„Lăsați-mi viața persoanală în pace, că oricum n-o să vă răspund și n-o să dau apă la moară. Când o să fie ceva, am să anunț personal. Stați liniștiți, că nu o să aflați din presă”, a transmis Lidia Buble vizibil deranjată de zvonurile că s-ar fi despărțit de Răzvan Simion.

Tatăl Lidiei Buble avea câteva cerințe de la matinal. În cazul în care acesta dorește să se căsătorească cu artista el trebuie să renunțe la religia ortodoxă pentru cea penticostală, iar Răzvan nu are ce căuta la părinții cântăreței acasă până nu îi cere mâna.

„Nu este că nu vrea să-l cunoască pe tata. Noi avem o regulă în familie: nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de gând să facem pasul cel mare, adică nunta. Cum noi nu avem de gând să facem treaba asta… o să mai dureze puțin. Îți dai seama că la 11 copii, dacă fiecare ne-am fi dus toți iubiții și toate iubitele, părinții mei se lipesc foarte repede de orice persoană. Și ne-au zis să-i scutim de tot stresul acesta și nebunia asta, să-l aducem pe cel cu care aveți de gând să întemeiați o familie. Până nu are de gând să-mi ceară mâna nu are ce căuta la mine acasă”, a declarat Lidia imediat după Crăciun.