Lidia Buble și Răzvan formează un cuplu de câțiva ani buni, însă se pare că prezentatorul TV nu a avut încă ocazia să îi cunoască pe părinții iubitei sale.

Lidia a fost crescută într-o familie foarte credincioasă, tatăl ei fiind preot. Părinții ei țin foarte mult la tradiții, tocmai de aceea ei au refuzat să-l cunoască pe Răzvan până în ziua în care acesta va decide să o ceară de nevastă pe fiica lor.

În acest context, Lidia și Răzvan vor petrece sărbătorile de Crăciun separat. Ea va merge acasă la părinții și cei 10 frați ai săi, în timp ce el și-a făcut cu totul alte planuri. Este de apreciat că cei doi respectă cu strictețe obiceiurile din familia Lidiei.

Pentru această situație, chiar cântăreața a oferit o explicație:

De Sărbători mă duc acasă. Mă duc să mă întâlnesc cu familia. Îmi vin surorile acasă, pentru că sunt plecate din țară. Cu nepoții, mergem la biserică și o să mergem la colindat. O să mâncăm și o să ne simțim bine. Nu vine Răzvan. Până nu are de gând să-mi ceară mâna nu are ce căuta la mine acasă. Nu este că nu vrea să-l cunoască pe tata. Noi avem o regulă în familie: nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de gând să facem pasul cel mare.”

Chiar dacă există o oarecare presiune din partea părinților săi, Lidia a declarat că ea și Răzvan nu se grăbesc să facă acest pas.