Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit sau cel puțin asta pare în ultima vreme. Cei doi formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. La început, nimeni nu credea în relația lor. Mai mult de atât, au fost judecați pentru că au ales să fie unul cu celălalt.

Lidia și-a pus o mulțime de oameni în cap din cauza asta, dar nu i-a păsat. Păreau cuplul perfect și părea că nimic nu îi va despărți, dar se pare că nu este chiar așa frumos pe cât pare totul. Acum toate semnele duc către o despărțire. Să fie oare așa?  Zvonurile că au Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio au început să apară încă din luna ianuarie.

Dar se pare că nu era așa pe atunci, pentru că Lidia a postat pe Instagram de ziua îndrăgostiților cadoul pe care iubitul ei i l-a făcut. Ceea ce înseamnă că erau încă împreună. Un lucru extrem de ciudat pentru fanii este și faptul că Răzvan Simion nu a fost niciodată acasă la Lidia Buble. Artista a explicat de ce iubitul ei nu a pășit niciodată în casa ei de la Deva; dar și care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinească pentru a face asta.

Ce au declarat Lidia Buble și Răzvan Simion ?

Pentru că relația noastră, dragul meu prieten, începe să fie din ce în ce mai… Mă rog…”, a spus Răzvan Simion în direct.

„Lăsați-mi viața persoanală în pace, că oricum n-o sa vă răspund și n-o să dau apă la moară”, a spus Lidia Buble.

„Până nu are de gând să-mi ceară mâna nu are ce căuta la mine acasă. Nu este că nu vrea să-l cunoască pe tata. Noi avem o regulă în familie: nu avem voie să mergem să ne prezentăm iubitul sau iubita până nu avem de gând să facem pasul cel mare, adică nunta.

Cum noi nu avem de gând să facem treaba asta… o să mai dureze puțin. Îți dai seama că la 11 copii, dacă fiecare ne-am fi dus toți iubiții și toate iubitele, părinții mei se lipesc foarte repede de orice persoană. Și ne-au zis să-i scutim de tot stresul acesta și nebunia asta, să-l aducem pe cel cu care aveți de gând să întemeiați o familie/.”, spunea zilele trecute cântăreața.