Lidia Buble a început anul 2022 cu stângul. Artista a primit din partea celor de la Huawei o lovitură pe care nu a prevăzut-o. Gigantul internațional a decis să încheie colaborarea cu Lidia din cauza celor mai recente evenimente din viața ei. În afara faptului că nu va mai apărea în campaniile lor, vedeta a pierdut și sume imense de bani.

Lidia Buble de abia de acum încolo începe să resimtă consecințele dosarului penal pe care îl are pe numele ei. Artista a pierdut unul dintre cele importante contracte pe care pusese mâna în ultima perioadă. Vedeta și Huawei au bătut palma cu doi ani în urmă, iar de atunci și până acum, colaborarea a fost una profitabilă, mai ales pentru Lidia.

Lidia Buble, mai săracă cu 20.000 de euro

Artista și-a asociat imaginea cu Huawei, iar în baza contractului semnat artista a primit 20.000 de euro. Din păcate, acești bani nu vor mai fi virați de acum încolo în contul Lidiei. Huawei a încheiat colaborarea cu Lidia Buble și, cel mai probabil, vor căuta o altă vedetă cu o expunere la fel de mare.

„Lidia Buble și Huawei au un parteneriat care a rezultat în numeroase campanii realizate cu succes timp de mai bine de 2 ani. Referitor la situația menționată, suntem la curent cu ea, sperăm ca lucrurile să se clarifice curând.”, au declarat cei de la Huawei pentru impact.ro.

Lidia Buble și Huawei au încheiat colaborarea. De ce a ales gigantul internațional să renunțe la serviciile artistei
Instagram

Lidia Buble s-a ales cu dosar penal la finalul anului trecut. Atunci, artista a fost prinsă sub influența băuturilor alcoolice de către agenții de la Poliția Rutieră. Lidia a încercat că scape de pedeapsă și ar fi încercat că îi mituiască pe cei doi polițiști. Din păcate, încercarea ei nu a avut succes și aceasta a ajuns în atenția celor de la DIICOT.

Lidia Buble nu a comentat până acum deloc această situație neplăcută. Artista e evitat subiectul cu diplomație și a spus că fiecare om greșește, important e să recunoască la timp totul. Lidia a colaborat pe tot parcursul anchetei cu cei de la DIICOT, astfel că a fost trimisă în judecată cu propunere de circumstanțe atenuante