Lidia Buble este conștientă că Asia Express devine din ce în ce mai grea. Echipele încep să își pună în aplicare cele mai bun strategii pentru a ajunge la Irina și la imunitate. Una dintre cele mai grele probe pentru concurenți este autostopul, chiar și pentru echipa Lidia-Estera. Tot autostopul este și momentul care scoate la suprafață caractere nebănuite ale participanților.

Lidia Buble, la un pas de a fura mașina lui Cuza

Lidia Buble a spus e multe ori că este în stare să facă orice în această competiție. Lidia și sora ei uită de toate regulile atunci când vine vorba de autostop și se transformă. Cele două surori sunt cunoscute pentru obiceiul lor de a fura mașini și nici de data asta nu s-au abătut. După ce au furat mașinile altor echipe, de data asta, Lidia Buble a intrat în competiție cu Cuza.

Cuza și Emi au stat minute întregi să convingă pe cineva să îi ia la autostop, dar fără succes. Pe aceeași mașină a pus ochii și Lidia Buble după ce i-a atras atenția șoferul. Lidia Buble și-a scos la înaintare atuurile și a început să se întindă lasciv pe mașina turcului. Cuza și Emi au rămas surprinși de gestul Lidiei și au taxat-o la testimoniale.

”Au venit de parcă se filma videoclipul lui Sean Paul. Bilă neagră pentru ele. Nu se face așa ceva, nu e fairplay!”, a spus Cuza despre Lidia Buble.

Surorile Buble, amenințare pentru celelalte echipe

Echipe Buble este singura care nu a intrat la cursa pentru ultima șansă. Cele două surori trag mai tare ca niciodată să nu ajungă pe ultimele locuri pentru că știu ce le așteaptă. Toate celelalte echipe le-ar nominaliza la ultima șansă, iar ele nu vor să treacă prin asta. Lidia a spus de multe ori că face orice că să fie fruntașă și că a venit cu gândul să câștige Asia Express. La polul opus, Cuza și Emi au declarat că nu o să lase competiția să îi transforme să facă faze deranjante celorlalți colegi.