Lidia Buble a postat o fotografie extrem de sexy pe rețelele de socializare și a fost taxată de internauți.

Lidia Buble se numără printre cele mai apreciate artiste din țară. Aceasta este mereu la locul ei și reușește să-și aibă atenția concentrată pe parcursul carierei sale. Recent, a postat mai multe fotografii cu ea într-o ipostază sexy, dar fanii nu au apreciat-o în totalitate și au adresat cuvinte dure.

Lidia Buble și-a făcut un nume în industria muzicală și se bucură de succesul pe care îl are. Talentul și perseverența au făcut-o să ajungă în inimile publicului și este foarte mândră de ceea ce a reușit.

Ea provine dintr-o familie de pastori, iar tatăl s-a impus asupra sa. Până acum ceva timp, imaginea sa a fost una „cuminte”, dar și-a dorit mai mult de la ea. A început să-și arate și latura sexy, iar fanii au apreciat-o pentru acest lucru. Cu toate că are un corp tonifiat, o fotografie postată în mediul online i-a deranjat pe aceștia.

Cântăreața s-a fotografiat purtând doar o geacă de piele de culoare neagră până în talie, lenjerie și o pereche de cizme lungi. Lidia Buble a primit multe comentarii negative, internauții considerând că este o ipostază care nu i se potrivește.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lidia Buble (@lidiabuble)

Internauții nu au fost deloc încântați de imaginile văzute

Fotografiile postate au ajuns virale în mediul online, iar comunitatea Lidiei Buble le-a văzut în toată splendoarea. Deși ele sunt sexy, artista dând un aer de femeie sigură de ea, aceștia nu au fost mulțumiți în totalitate. Ei s=au împărțit în două tabere la vederea imaginilor.

O parte dintre aceștia au apreciat-o pentru curaj și dezinvoltură, în timp ce alții au criticat-o. Comentariile nu sunt deloc frumoase, considerând că se înjosește, iar tatăl ei, pastor fiind, nu va fi prea mândru.

„Postare ce nu te definește jalnic.”, „Fata de pastor rușine să-ți fie că îți faci tatăl de râs ..și pe Dumnezeu mai întâi.”, „Nici o cântăreața nu se postează cum te postezi tu..”, „Doamne, mi-e dat s-o văd și pe asta! Ce ai pățit Lidia.? Chiar așa? Erai o fată cu mult bun simț. Ce ați ajuns să faceți pentru bani! E grav! Oare tatălui tău ii place cum te prezinți? Nu cred. ”, „Indecentă poză!”, „Doar așa mai poți face publicitate?”, „Ce ai vrut sa demonstrezi prin această poză??”, „De ce toate vedetele feminine se etalează așa?”, au fost câteva comentarii ale internauților.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.