Lidia Buble vrea cu orice preț să lase trecutul în spate. Artista s-a reinventat în ultima perioadă și aproape că nu este zi în care să nu își surprindă admiratorii. De data asta, Lidia s-a afișat cu un nou look care i se potrivește de minune.

Lidia Buble lucrează în continuu și nu are de gând să se oprească până când nu va ajunge la cea mai bună versiune a ei. La începutul anului, artista a renunțat complet la culoarea blond pe care o avea de mai bine de 12 ani. Fanii au fost surprinși să o vadă așa, dar au apreciat curajul vedetei.

Lidia a optat pentru culoarea șaten și se pare că o prinde de minune. Aproape că nu trece zi ca urmăritorii ei să nu o complimenteze. Ba mai mult, aceasta a început să fie comparată cu Laura Stoica sau chiar cu Estera, sora ei. Artista se simte flatată de fiecare compliment și le mulțumește tuturor că sunt alături de ea.

Lidia Buble și-a schimbat look-ul, din nou. Cum s-a afișat artista în fața fanilor
Instagram

Lidia Buble radiază mai mult ca niciodată

Finalul de săptămână a găsit-o pe Lidia Buble cu o nouă transformare. De data asta, vedeta a decis să renunțe la extensiile de păr pe care le purta și să se afișeze cu adevăratul ei păr. Deși este scurt, Lidia are încredere că va crește foarte repede și va redeveni la fel de lung ca înainte de a-l vopsi blond.

Acum, Lidia a plecat într-o escapă și, din postările ei de pe Instagram reiese că nu este deloc singură. În ultima perioadă, după despărțirea de Răzvan Simion, vedeta a decis să nu își pună viața pe tavă la fel ca înainte. Artista preferă să se bucure de cele mai frumoase momente în intimitate și crede că asta poate fi o rețetă a fericirii.

Deși s-a speculat mult timp că ar fi împreună cu Horațiu Nicolau, Lidia Buble a decis să nu discute acest subiect. Artista nu vrea să creeze prea multă zarvă în jurul lui. În plus, simte că nu este momentul oportun pentru a discuta despre viața sentimentală.