Lidia Buble este din ce în ce mai senzuală pe zi ce trece! Nimic nu-i stă în cale atunci când vrea să fie sexy, nici măcar temperaturile cu minus de la noi din țară. Artista a renunțat la inhibiții din nou și a îmbrăcat cel mai transparent top pe care îl avea în garderobă.

Lidia Buble iese în evidență din ce în ce mai mult. Mai ales de când s-a despărțit de Răzvan Simion, artista a prins și mai mult curaj și se afișează în cele mai provocatoare ipostaze. Este foarte talentată și știe foarte bine cum să atragă atenția fanilor săi.

Talentul său în muzică nu poate fi contestat, însă trebuie să recunoaștem că Lidia mai are încă multe alte atuuri, unul dintre ele ar mai fi frumusețea. Își dorește să arate din ce în ce mai bine, iar pentru ca să ajungă la un rezultat favorabil, blondina a început să frecventeze sala de fitness, loc din care artista ne încântă adesea privirile în mediul online.

Frumusețea cere sacrificii, iar artista știe foarte bine acest lucru. Pe lângă faptul că este foarte bună prietenă cu sportul, cântăreața pune accentul și pe un stil de viață sănătos, menținându-se de fiecare dată într-o armonie totală.

Lidia Buble, cu sânii la vedere

Imaginea pe care Lidia Buble a postat-o pe rețelele de socializare vorbește de la sine. Cei mai mulți dintre masculi au amuțit când au văzut-o pe artistă. Cu un top alb destul de transparent, artista a sfidat temperaturile cu minus care se înregistrează în țara noastră.

Lidia Buble sfidează frigul și își lasă toate formele la vedere! Cum s-a fotografiat artista/FOTO

Fosta parteneră de viață a matinalului de pe Antena 1 a devenit din ce în ce mai îndrăzneață și și-a etalat sânii naturali spre deliciul tuturor fanilor săi din mediul online. Reacțiile au fost unele pe măsură, pentru că cine ar fi putut să rămână indiferent la vederea unei asemenea imagini?