Lidia Buble are un trup de zeiță, pe care știe foarte bine cum să și-l pună în evidență de fiecare dată. Un asemenea trup nu se întreține atât de ușor pe cât pare, iar artista face eforturi zilnice, pentru a rezista tentațiilor care se ivesc la orice pas. Cel mai greu se abține în momentul în care vede dulciuri în fața ochilor și a demonstrat acest lucru, în urmă cu doar câteva ore, când a făcut o serie de postări pe Instagram, care le-au atras atenția internauților.

Lidia Buble a luat o decizie dură

Fosta iubită a lui Răzvan Simion urmează o dietă strictă, care îi dă mari bătăi de cap, dar care o ajută să se mențină în formă. Nici măcar în preajma sărbătorilor de iarnă, când a mers în casa părintească, nu a gustat din toate preparatele pe care le pusese pe masă mama ei. A încercat să se abțină atât cât a putut, dar se pare că postările unora de pe social media îi pun bețe în roate.

Lidia Buble s-a săturat să vadă tot felul de prăjituri atunci când intră pe Instagram și chiar a amenințat o pagină că îi va da block, tocmai din cauza postărilor respective care îi făceau poftă.

“Am să blochez această pagină exact acum“, a scris Lidia Buble, la Story.

Lidia Buble se simte amenințată de oamenii de pe Instagram! Mesajul vedetei i-a lăsat mască pe fani: “Nu mai postați…“

După toate acestea, Lidia a mai făcut o postare în care i-a rugat pe cei care o urmăresc și care îi văd mesajul să nu mai posteze imagini cu prăjituri. I se pare greu de îndurat așa ceva, mai ales că ea nu are voie să le consume, pentru că trebuie să arate bine, iar produsele respective nu ar ajutat-o deloc în acest sens.

“Nu mai postați prăjituri. Vă rog! Vă poruncesc! Atenție riscați un mare block! Cât să mai îndur și eu?“, a mai scris frumoasa vedetă pe contul ei de Instagram.

Lidia Buble se simte amenințată de oamenii de pe Instagram! Mesajul vedetei i-a lăsat mască pe fani: “Nu mai postați…“