Lidia Buble se distrează, chiar dacă trece printr-o perioadă extrem de grea. Ea și Răzvan Simion și-au spus adio. Ceea ce zilele trecute era doar un zvon, acum este o certitudine. Prezentatorul a lămurit chiar el situația pe contul lui de Instagram. Răzvan a făcut o postare emoționantă și extrem de tristă, prin intermediul căreia le spunea fanilor despre despărțire.

În timp ce Răzvan este vizibil îndurerat și afectat de despărțire, Lidia Buble se distrează. Vedeta împlinește astăzi frumoasa vârstă de 27 de ani și sărbătorește așa cum se cuvine. Se pare că ruptura dintre ea și fostul ei iubit nu a afectat-o pe frumoasa cântreață. Mai mult de atât, pare că nimic nu o oprește să se bucure de o zi atât de importantă pentru ea.

Lidia Buble se distrează de ziua ei

Indiferent de situația în care se află, Lidia păstrează legătura cu admiratorii ei. Astfel că și de data aceasta, ea a postat în mediul online o serie de imagini cu surprizele de care a avut parte. Ziua ei a fost una specială, de care se bucurat din plin. Prietenele ei au tratat-o ca pe o prințesă și i-au adus zâmbetul pe buze imediat. I-au adus chiar și un tort special, de care Lidia Buble s-a bucurat exact ca un copil. Mai mult de atât, ea a afirmat că nu mai are nevoie de nimic.

„Vreau să vă spun că am cel mai bun tort ever. Dacă am tortul ăsta de ziua mea nu îmi mai trebuie nimic. Mulțumesc, fetelor. Vă iubesc”, a spus Lidia Buble la InstaStory.

Care a fost mesajul de despărțire postat de Răzvan Simion?

„Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâineCe făcea Lidia Buble vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pt tot ce am fost și pt tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipa și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt înțelept”, a scris Răzvan Simion, zilele trecute.