Lidia Buble este una dintre cele mai cameleonice artiste de la noi din țară. De-a lungul timpului, aceasta a încercat diferite stiluri, până când l-a găsit pe cel care i se potrivește cel mai bine. Și, pentru că nu duce deloc lipsă de curaj, Lidia a făcut o schimbare pentru care nimeni nu era pregătit.

Lidia Buble se numără printre artistele care pun mereu pe primul loc fanii și conexiunea cu ei. Tocmai de aceea, comunitatea ei din online este prima care află noutățile din viața ei. Ieri, Lidia și-a „avertizat” fanii că urmează ceva pentru care nimeni nu este pregătit și se pare că a avut dreptate.

Cei care au fost alături de frumoasa artistă în ultimii ani, știu că aceasta nu s-a dat deloc în lături de la schimbările radicale de look, mai ales atunci când a venit vorba de nuanța părului. Artista a fost șatenă cu părul lung, blondă cu părul scurt, iar acum i-a lăsat pe toți cu gura căscată cu noul ei look.

Lidia Buble, schimbare radicală de look. Artista este de nerecunoscut

Lidia Buble este gata pentru noul sezon

Proaspăt întoarsă de la Milano Fashion Week, evenimentul care dă ora exactă în modă, Lidia Buble a simțit nevoia unei schimbări radicale și se pare că a făcut pasul cel mare. Artista s-a lăsat pe mâna profesioniștilor și a trecut de la clasica culoare naturală a părului la un roșcat aprins, numai bun pentru sezonul de toamnă.

Inutil să mai spunem că artistei îi vine de minune această culoare și o complimentează foarte bine. Ce-i drept, Lidia a avut nevoie de ceva curaj să treacă la o astfel de nuanță, dar se pare că a meritat din plin. Artista a recunoscut că, atunci când i se pune pata pe ceva, nu se lasă până nu duce la îndeplinire planul.

Lidia a și postat deja primul filmuleț cu noua culoare de păr, iar complimentele au împânzit secțiunea de comentarii.

@lidiabubletoka new era🦊

♬ original sound – Lidia Buble