Săptămâna care tocmai ce s-a încheiat a fost una de foc pentru cei mai mari creatori de modă din lume. La Milano a avut loc faimosul eveniment Milano Fashion Week, cel care dă ora exactă în modă. Romania a avut și ea trimiși de seamă, printre care Adelina Pestrițu, Lidia Buble și Larisa Udilă.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Milano este capitala modei. Dincolo de pasiunea italienilor pentru modă, în Italia se află unele dintre cele mai renumite case de modă și designeri. Și, așa cum spune tradiția, an de an, are loc Milano Fashion Week, un eveniment despre care vorbește toată lumea.

Casele de modă și designerii care pregătesc colecții noi și care au defilări trimit, de cele mai multe ori, invitații celor pe care și-i doresc să participe la eveniment. De data asta, de la noi din țară au plecat la eveniment Adelina Pestrițu, Larisa Udilă și Lidia Buble.

Lidia Buble, apariție răvășitoare la Milano

Româncele noastre au făcut senzație, mai ales Adelina Pestrițu, care și-a ales cu grijă ținutele, mai ales că a participat la un eveniment unde nu era loc de gafe vestimentare. Larisa Udilă a mers împreună cu soțul ei, Ogică și au ales să petreacă mai mult timp împreună, ca și cuplu.

Lidia Buble s-a făcut de râs la Milano Fashion Week. „Zic da ca să nu par proastă” Instagram

La rândul ei, Lidia Buble a mers singură, căci a vrut să se bucure din plin de atmosferă, mai ales că moda este un domeniu care o pasionează foarte mult. Artista a avut o serie de ținute impecabile și s-a integrat imediat în peisajul de la Milano Fashion Week. Însă, un detaliu i-a cam dat bătăi de cap.

Lidia Buble a recunoscut că nu știe deloc italiană, astfel că, la una dintre prezentări, nu a înțeles nimic din ceea ce se vorbea. Dar, pentru a nu lăsa o impresie proastă, vedeta a ales să aprobe tot ce aude.

„Nu înțeleg nimic, eu mă uit la tanti asta, dau din cap să nu par proastă.”, a spus Lidia Buble, amuzată.

 

@alexAMC nu stii deloc italiana

♬ sunet original – ALEX