În perioada care a trecut, din ce în ce mai multe guri rele au afirmat faptul că relația de dragoste dintre Lidia Buble și Răzvan Simion este pe cale să se sfârșească sau, în orice caz, că a avut de suferit. Lucrul care au întărit și mai mult aceste speculații au venit în urma surprinderii lui Răzvan Simion alături de o domnișoară. Tânăra era alta decât iubita lui, Lidia Buble. Se pare că relația lor de dragoste a suferit unele modificări drastice. Oare aceștia nu mai sunt parteneri de viață?

Reclamă

Cei doi au afirmat, până acum ceva timp, faptul că se iubesc la fel de mult ca la început. Acștia au mai mărturisit că relația lor nu a avut deloc de suferit. Acum, însă, Răzvan Simion și Lidia Buble sunt bombardați cu foarte multe întrebări legate de faptul că s-au despărțit.

Reclamă

Un prim indiciu care a adus în discuție despărțirea lor a fost reprezentat de un episod extrem de ciudat. În timpul emisiunii pe care o prezenta, Răzvan a dat de înțeles că lucrurile nu sunt tocmai roz între ei. Prezentatorul Tv a spus că relația lor nu mai este…nemaicontinuând-și ideea pentru a elimina orice dubiu. După ce Răzvan a avut această atitudine în direct, Lidia Buble ia cuvântul și spune ce are pe suflet. Se pare că artista a ajuns la saturație. Aceasta a avut o reacție cel puțin acidă la adresa celor care i-au pus întrebări cu privire la acest subiect destul de delicat și persoanl pentru ea.

„Lăsați-mi viața personală în pace, că oricum n-o sa vă răspund și n-o să dau apă la moară.”, a spus Lidia Buble, la rândul ei, pe rețelele de socializare, fără să răspundă la întrebarea dacă mai formează sau nu un cuplu cu Răzvan Simion.