Lidia Buble nu o duce prea bine zilele acestea. Fosta iubită a lui Răzvan Simion trece prin clipe de coșmar și nu își poate reveni sub nicio formă. De la primele ore ale dimineții, ea s-a trezit cu niște dureri groaznice în gât, pe care nu le mai suportă. Artista a încercat deja toate metodele pentru a-și reveni, dar momentan niciuna dintre ele nu a dat vreun rezultat.

Lidia Buble n-a început săptămâna prea bine

Cântăreața a mers imediat ce s-a putut la farmacie, pentru a-și o serie de medicamente. În plus, și-a rugat fanii să îi spună dacă știu niște leacuri sau tratamente pentru a-și reveni cât mai repede cu putință. Se pare că are nevoie să fie ok cât mai repede, pentru că a mai rămas o zi până când va fi nevoită să susțină un concert, iar vocea ei este praf.

Ea s-a decis să își ia astăzi câteva ore libere și să stea în casă în pat și să se uite la seriale în speranța că își va reveni ușor, ușor. De vină ar fi o înghețată pe care Lidia a savurat-o la începutul acestei săptămâni. Fanii vedetei sunt alături de ea orice s-ar întâmpla și probabil i-au dat deja o serie de sfaturi utile.

Nu este pentru prima dată când ea are astfel de probleme. De obicei, i se întâmplă iar și chiar și atunci când avea concerte în aer liber, avea nevoie de o încălzire a vocii, pentru a putea urca pe scenă. Nu îi este deloc ușor, iar oamenii dragi ei speră să își revină cât de curând.

Lidia Buble, probleme grave de sănătate! Vedeta a apelat la ajutorul fanilor: “Este crunt”

“Astăzi este una dintre zilele în care, efectiv, mă simt de parcă aș fi împăiată. M-am trezit de dimineață cu o durere de gât, dar nu așa…la modul că efectiv mă doare și când înghit saliva sau beau apă. Este crunt! În fine. Am fost până la farmacie, să-mi ia niște medicamente, am venit să-mi fac părul și-o să mă duc acasă și o să mă bag în pat și o să mă uit la câteva seriale. Voiam să vă întreb în cazul în care știți niște leacuri sau niște medicamente…”, este o parte din mesajul Lidiei Buble de pe Story.