După ce a mâncat toată ciocolata la care a tânjit în junglă, Lidia Buble și-a mai împlinit un vis.

Lidia Buble a terminat una dintre cele mai ambițioase provocări din viața ei. Artista și-a terminat parcursul în competiția din Republica Dominicană și promite că s-a întors un alt om. Și pentru că avea multe lucruri de făcut pe listă, a început să le bifeze treptat.

CITEȘTE ȘI Nu, nu e glumă! Lidia Buble a primit cadou de la tatăl ei un loc de veci la Deva

Lidia Buble i-a luat pe toți prin surprindere atunci când a anunțat că va pleca în Republica Dominicană. Artista s-a antrenat în „Asia Express”, iar acum, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a arătat de ce este capabilă. Lidia a făcut față cu brio probelor din junglă, dar, din păcate, nu a rezistat prea mult.

Artista a intrat la proba eliminatorie și, din păcate, norocul nu a fost de partea ei. Artista a reușit, totuși, să le demonstreze celor de acasă că își poate depăși fricile și că poate fi extrem de puternică. Lidia a fost scoasă din competiție de un joc de orientare în spațiu. Deși alt concurent ar fi regretat în locul ei, vedeta a arătat că știe să primească și înfrângerea.

Lidia Buble, o împătimită a tatuajelor

Încă din timpul competiției, Lidia Buble a avut câteva dorințe pe care, din păcate, nu avea cum să și le îndeplinească. Una dintre ele a fost legată de dulciuri. La fiecare probă câștigată, vedeta și-a dorit ca recompensa să fie ciocolată sau ceva care să conțină zahăr.

Cum asta nu s-a întâmplat prea des, în aeroport, la întoarcerea în România, artista a făcut prăpăd la raionul de dulciuri. După ce s-a răsfățat cu multe dulciuri, Lidia Buble a pregătit o surpriză de proporții pentru fanii ei din online.

Imediat cum a aterizat în România, artista a trecut pe la salonul de tatuaje. Șatena a mai adăug un tatuaj la colecția pe care o are deja. Cel mai probabil, acesta are legătură cu emisiunea la care a participat.

Lidia Buble, primul tatuaj după ce a ieșit din junglă. „M-am ținut de cuvânt”
Instagram
Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.