Lidia Buble a oferit prima reacție, după ce a refuzat să participe la ediția specială „Chefi la Cuțite”. La doar o zi după ce Mihai și Elwira Petre au câștigat marea finală de la „Asia Express”, la Antena 1 a început o ediție specială a show-ului culinar, unde concurenții care au mers pe „Drumul Împăraților” și-au arătat talentul în bucătărie. 

Ediția specială „Chefi la Cuțite” – „Asia Express” a ajuns la ultimul episod. Azi vom aflat cine este marele câștigător, dacă este să ne raportăm la îndemânarea concurenților de pe „Drumul Împăraților” la gătit.

De ce nu a participat Lidia Buble la ediția specială „Chefi la Cuțite” – „Asia Express”

Mihai Petre nu a venit nici el la emisiune pentru că atunci când a fost filmată, dansatorul se afla la o comperiție sportivă. În ceea ce le privește pe surorile Buble, Estera a decis să se întoarcă în Austria, pentru a petrece timp cu cei doi copii ai ei. Decizia acesteia a determinat-o și pe Lidia Buble să nu participe la ediția specială „Chefi la Cuțite” – „Asia Express”.

„Nu am mers pentru că Esti nu stă în România, stă în Austria, și nu a putut să meargă și singură nu avea niciun sens.

Noi două am fost mereu o echipă și mi se pare ciudat să particip singură la un show TV unde toată lumea e cu perechea. Mi-ar fi plăcut să fiu acolo, dar din păcate nu s-a putut”, a explicat Lidia Buble pe rețelele de socializare, despre faptul că nu a participat la ediția specială „Chefi la Cuțite” – „Asia Express”.

Lidia Buble, prima reacție, după ce a refuzat să participe la ediția specială „Chefi la Cuțite” - „Asia Express”: „Nu îmi pare rău”
Instagram

Fanii au tras-o la răspundere pe vedetă pentru absență

Totuși, se pare că aceste explicații nu au fost de ajuns pentru fanii artistei. Lidia Buble a fost trasă de răspundere pentru că nu a procedat la fel ca Elwira Petre, care a venit la filmările de la „Chefi la Cuțite”, chiar dacă soțul ei, Mihai Petre nu a putut să se prezinte.

„Nu am știut că mă îndrăgiți atât de tare. Toată lumea îmi spune că trebuia să merg pentru că și Elwira a mers singură. Eu nu aveam de unde să știu că și ea merge singură.

În momentul ăla am simțit că n-am ce să fac fără Esti. Nu-mi pare rău de decizia pe care am luat-o pentru că sunt un om foarte asumat. Îmi pare rău doar că acum îmi dau seama cât de mult v-ați fi dorit voi să mă vedeți pe mine acolo și pe Esti”, le-a mai transmis Lidia Buble fanilor nemuțumiți că nu a participat la ediția specială „Chefi  la Cuțite”, pe Instagram.

Lidia Buble, prima reacție, după ce a refuzat să participe la ediția specială „Chefi la Cuțite” - „Asia Express”: „Nu îmi pare rău”
Captură Antena 1

Cine a părăsit aseară competiția „Chefi la cuțite” – „Asia Express”

Patru concurenți au fost eliminați de la Chefi la cuțite, în a doua ediție specială din data de 30 noiembrie 2021. Pentru soții Natanticu au avut parte de o surpriză de proporții.

După duel, banda a mers și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au făcut degustarea și au decis ce note merită fiecare concurent de la „Asia Express”, sezonul 4.

Apoi, Gina Pistol a anunțat ce note au obținut cei rămași în competiție, dar și cine sunt cei patru concurenți care au fost eliminați de la Chefi la cuțite, în a doua ediție specială.

Este vorba despre Anca și Alexandrau Ungureanu, Eliza Natanticu și Francesco Paglieri. În primul episod, eliminații au fost Emi și Cuza, marii finaliști.