Lidia Buble este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din țara noastră. Pasiunea pentru muzică a descoperit-o încă din copilărie. Aceasta a cântat chiar în corul unei biserici penticostale din Deva. Piesele care au făcut-o celebră sunt „Kamelia” și „Noi simțim la fel”. Așadar, la vârsta de 21 de ani, Lidia Buble a cunoscut faima în România.

Lidia Buble, îndrăgostită de Madrid

Se pare că Lidia Buble călătorește din ce în ce mai des în Madrid, pentru că își dorește să aibă un stil vestimentar desăvârșit, motiv pentru care merge destul de des împreună cu stilista sa, Anda Crăpătureanu, la Madrid pentru a face shopping de calitate, așa cum a precizat cântăreața.

Lidia Buble părăsește din ce în ce mai des Romania! Cine o însoțește pe vedetă în Madrid: „Pot îmbina utilul cu plăcutul”
DCNews

„După cum bine știți, în ultimii ani, m-am axat foarte mult pe stilul vestimentar pe care-l abordez. Drept urmare, cercetând piața, alături de stilista mea, Anda Crăpătureanu, am concluzionat faptul că trebuie să ne facem un update direct de la sursă. Unul dintre locurile alese a fost și este Madridul, unde pot îmbina utilul cu plăcutul. Pot să vizitez locuri noi și să fac shopping de calitate. Așa că, pentru mine, ca artist, acesta este un motiv ce primează în conduita mea vestimentară. Plus că nimic nu se compară cu un ceai bun, băut la o terasă, alături de o prietenă bună.”, a declarat Lidia Buble pentru Revista Viva

Fanii cântăreței s-au întrebat dacă aceasta are de gând să se mute din țară, având în vedere că pleacă tot mai des la Madrid. Inițial, aceștia s-au gândit că Lidia Buble și-a găsit jumătatea în afara graniței. Lidia Buble este foarte apropiată de familia sa și nu ar putea să stea atât de departe de ea.

„Nu pot spune că m-aș muta, pentru că nu pot sta la o distanță foarte mare de familie și cei dragi. Doar de călătorit pot spune că aș călători toată viața, dar nu și de mutat. Poate dacă ar fi vorba despre vreun contract internațional, unde să îmi pot aduce și familia. Însă dragostea pentru ai mei mă face să nu părăsesc țara mea frumoasă”, a mai precizat Lidia Buble.