Lidia Buble și sora ei au plecat cu un gând în Asia Express. Cele două surori au vânat de la început premiul cel mare și au făcut tot ce au putut pentru a fi mereu pe primele locuri. Oboseala combinată cu adrenalina și-au spus cuvântul asupra concurenților, mulți dintre ei venind în țară cu kilograme în minus.

Lidia Buble s-a urcat pe cântar în Asia Express

Lidia Buble și sora ei au intrat la cursa pentru ultima șansă, deși nimeni nu se aștepta. Cele două au pornit pe traseu mai motivate ca niciodată pentru că știau că la final le așteaptă o piatră roșie. Tema din ultima etapă din Turcia a fost recordurile turcești. Una dintre probe a presupus urcatul pe cântar, iar Lidia a rămas mută de uimire când a văzut că ea s-a îngrășat. Spre deosebire de Cuza care a slăbit 5 kilograme în două săptămâni, Lidia Buble s-a îngrășat 5 kilograme.

Cum i s-a părut competiția de pe Drumul Împăraților

Lidia Buble este adepta provocărilor, așa că nu putea să spună nu aventurii Asia Express. Artista a făcut echipă cu sora ei și au plecat pe Drumul Împăraților. Lidia nu a plecat până nu a pus în ordine lucrurile din țară și, chiar dacă a avut o persoană care s-a ocupat de contul ei, bublișorilor le-a fost dor de Lidia. Lidia Buble  nu s-a putut abține și le-a dat urmăritorilor un sneak peek referitor la ceea ce s-a întâmplat pe Drumul Împăraților și cum a fost această aventură pentru ea. 

”O să vedeți omul Lidia Buble așa cum este el, cu bune, cu rele, nebun, haotic. O să cunoașteți o Lidia încăpățânată uneori, poate prea încăpățânată. O să cunoașteți o Lidia ambițioasă, o Lidia nebună, o Lidia colorată. O Lidia care iubește viața așa cum este ea, cu bune și cu rele. O să mă vedeți cum reacționez în momente de panică maximă, în momente de stres. O să mă prindeți și supărată, o să și plâng, o să și râd, o să mă și distrez. O să mă cunoașteți în toată splendoarea mea și o să mai vedeți și cât este de faină relația dintre mine și sora mea. Dacă până acum am fost legate, vreau să vă spun că de acum încolo suntem de neînvins, de nedespărțit. Suntem o echipă tare faină și sperăm să vă intrăm la suflete.” a spus Lidia pe Insta stories.