Cântăreața Lidia Buble a anunțat în această dimineață pe contul personal de Instagram că va intra într-o operație și cere persoanelor care o urmăresc să se roage pentru ea. Lidia a îngrijorat toți fanii cu mesajul transmis, aceștia neștiind ce sa întâmplat cu artista.

Lidia Buble a anunțat în urmă cu câteva ore pe Insta Story că urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale, speriind admiratorii care nu o știu cu probleme de sănătate.

„Intru acum în operație… Să vă rugați pentru mine! Love you all”, a sunat mesajul transmis de artistă în mediul online. Aceasta a postat inițial și motivul pentru care a ajuns în această stare, ulterior ștergând acel conținut pentru că fanii au început să o atace. În acest moment nu se știe ce i sa întâmplat Lidiei Buble.

Artista nu este cunoscută cu probleme de sănătate, sau nu le-a făcut ea publice, singura problemă anunțată în presă fiind răgușeala din 2016 care a dus la anularea mai multor concerte.

„Nu am fumat niciodată, nu pot nici măcar să suport fumul de ţigară. M-am trezit foarte răguşită de dimineaţă. Fac şi un tratament acasă şi weekendul acesta vreau să iau o pauză vocală. Nu o să mai cânt în seara asta, pentru că aşa cum am spus sunt răguşită şi nu vreau să-mi forţez corzile vocale. Nu am răcit, ci doar sunt puţin răguşită”, a povestit Lidia prietenilor virtuali.