Lidia nu a avut întocmai cea mai fericită copilărie. Se pare că aceasta a cam fost victima bullying-ului. Și totul din cauza religiei sale. Reamintim că Lidia vine dintr-o familie cu frică de Dumnezeu, o familie în care tatăl ei este preot.

Lidia a povestit despre acea perioadă, dar a recunoscut că a reușit să treacă peste toate răutățile de pe atunci.

Într-o țară ortodoxă, pentru neoprotestanți este destul de greu. Știți foarte bine, bullying-ul era și pe vremea mea, dar nu foloseam acest termen. Probabil, totul a trecut mai ușor datorită personalității mele și nu am suferit precum alți prieteni de aceeași religie cu a noastră”, a declarat Lidia.

De asemenea, religia nu a fost singurul subiect despre care artista a discutat. Aceasta a mai abordat și subiectul legat de partea financiară, care se pare că nu a fost întocmai cea mai bună, mai ales că, așa cum am menționat și anterior, au fost 11 frați la părinți.

Lidia

Dar, faptul că situația financiară nu le-a permis Lidiei și fraților și surorilor ei să cheltuie banii așa cum au vrut, i-a învățaț ce înseamnă banii, cât de importanți sunt și cum trebuie să profite de ei.  Blondina nu și-a dorit să numească totul ca pe o lipsă financiară. Ea nu și-ar dori ca oamenii să creadă că aceasta a trăit în sărăcie. Erau mulți iar părinții aveau doar o afacere și un salariu.  Normal că nu aduceau atât de mulți bani pe cât era nevoie ca să hrănească 13 guri.

De asemenea, se pare că Lidia nu a fost întocmai cea mai darnică soră. Ea prefera să țină doar pentru ea atunci când avea ceva. Dar, cum a ajuns să fie probabil cea mai bine plătită dintre toți frații, le mai face câte un cadou fraților, surorilor și nepoților ei.