Lidia Buble, distrusa de ultimele dezvaluiri! S-a schimbat tot ce se stia despre inceputul relatiei cu Răzvan Simion! Abia acum, dupa despartire, surse apropiate de cei doi, spun cum artista l-a indepartat pe matinal de familia lui. Diana și copiii lui Răzvan au suferit enorm din cauza actiunilor Lidiei. Din păcate, pentru colegul lui Dani Otil, roata se intoarce, iar acum el este cel care sufera din cauza fostei iubite.

Lidia Buble l-a despartit pe Răzvan de Diana!

Informatii socante au aparut in presa! Desi toata lumea credea ca Lidia Buble și Răzvan Simion au inceput o relatie după divortul barbatului, iata ca lucrurile nu au stat deloc asa. Surse apropiate celor doi au declarat ca pe vremea in care a inceput idila dintre cei doi, matinalul era inca intr-un mariaj cu Diana. Lidia si-a folosit toate trucurile pentru a-l convinge pe fostul ei iubit sa isi lase familia si sa inceapa o viata noua alaturi de ea.

Potrivit acestor surse, relatia dintre Răzvan si Lidia ar fi inceput cu un an inainte de divort. Femeia s-ar fi saturat sa se iubeasca pe ascuns. A incercat sa il convinga pe matinal sa isi asume in mod public relatia cu ea, renuntand la familie. Răzvan a inceput sa se simta vinovat pentru raul facut celor dragi. Acesta, macinat de regrete, a vrut sa se intoarca in bratele sotiei. Din pacate, Lidia nu s-a dat batuta. Ce a facut femeia?

”Toate informațiile apărute sunt ușor romanțate. Noi, cei din preajma lor știm așa: s-au văzut, ceva chimie a existat și, drept urmare, după câteva sms-uri schimbate, ea i-a propus să petreacă noaptea împreună. Răzvan și-a dorit împăcarea cu adevărat și îi spusese Lidiei că nu mai poate continua cu ea pentru că-i pare rău că și-a distrus familia. Ea nu s-a putut acomoda cu asta. Îl suna continuu, îi trimitea mesaje noaptea, la două. Văzând probabil că pierde teren, a marcat decisiv: din ce știu, i-a trimis lui Răzvan, prin Flavia (n.r. colega lui de la matinal), cheia de la locuința ei. Nu le-a dat nicio șansă să-și repare mariajul. În cele din urmă, Răzvan s-a întors la ea.”, a declarat o sursă apropiată matinalului, pentru Libertatea.