Lidia Buble nu trece prin cea mai roz perioadă a ei, dar asta nu înseamnă că nu este optimistă. Artista se afișează mereu cu zâmbetul pe buze pe Instagram și demonstrează că are puterea să meargă mai departe. Lidia a lăsat întotdeauna muzica să vorbească despre ea și, tocmai de aceea, este destul de reținută în declarații. Cei care o urmăresc pe vedetă cred că știu totul despre ea, dar se pare că Lidia Buble este o persoană extrem de misterioasă.

Lidia Buble a debutat pe scena muzicală în urmă cu câțiva ani, atunci când a fost descoperită de Adi Sînă. Înainte de a deveni una dintre cele mai apreciate voci de la noi, Lidia era o fata obișnuită. Artista venise de la Deva la București pentru a-și îndeplini visul și nu se aștepta ca viața să aibă așa planuri frumoase pentru ea. De la prima piesă și până azi, Lidia Buble s-a menținut mereu în preferințele fanilor, dar și în topuri.

Care este legătura dintre Lidia Buble și politicianul Cristian Olteanu? „Pot să spun că am fost mulțumit de ea”
Elle

Lidia Buble a lucrat pentru membrul PSD, Cristian Olteanu

La scurt timp după ce a devenit faimoasă, aceasta s-a cuplat cu Răzvan Simion. Din păcate, relația ei cu prezentatorul de la Antena 1 nu a avut un final fericit. Chiar dacă în dragoste nu are prea mult noroc, atunci când vine vorba de partea profesională, vedeta are cu ce să se laude. Lidia a muncit din greu pentru a ajunge la performanțele de azi și niciodată nu s-a limitat doar la muzică. Înainte de a deveni faimoasă, artista a avut mai multe job-uri, printre care și cel de bonă. Iubita lui Harlys Becerra a avut grijă de copiii politicianului Cristian Olteanu, cel care are numai cuvinte de laudă la adresa ei.

„Lidia Buble a fost impecabilă. E adevărat că acesta a fost primul ei job; din câte știu, când a venit în București, dar cred că nu a stat chiar un an. Nu am o memorie foarte bună acum. Cred că a fost vorba de câteva luni. Nu am mai ținut legătura cu Lidia după aceea. Înțelegerea era pe un termen determinat. Dar pot să spun că am fost mulțumit de ea și că nu am ce să îi reproșez.”, a spus Cristian Olteanu despre Lidia Buble.