Lidia Buble este una dintre cele mai sincere și asumate artiste de la noi. Majoritatea pieselor pe care le lansează sunt povestea vieții ei transpuse pe note muzicale. Lidia a vorbit într-o emisiune despre cât de mult se implică într-o relație; cât de hotărâtă este atunci când ia o decizie și cât la sută din viața ei se regăsește în piesele ei.

Lidia Buble se scunfunda în cadă că să nu-l audă pe Răzvan când se certau

Cele mai dezbătute piese ale Lidiei Buble au fost ”Sub apă” și ”Intens”, ambele primind explicația despre inspirația din spatele versurilor chiar de la Lidia. Lidia Buble a dat totul din casă și a recunoscut cât de desprinsă din realitate este și piesa ”Sub apă”. Aceasta făcea referire la tensiunile din relația cu Răzvan pentru că în acea perioadă a fost lansată piesa, iar prezentatorul a apărut și în videoclip.

 ”Piesa <<Intens>> are legătură cu povestea mea de viață, nu neapărat în prezent, dar poate fi legată de trecutul meu. Toate piesele sunt despre mine.” Aveam treaba asta. În momentul în care se întâmpla să ma cert sau să nu mai fi totul roz, ma închideam în baie și singurul mod în care mă relaxam și mă detașam de toate era să mă bag cu capul sub apă, să nu mai aud nimic.”, a declarat Lidia Buble.

Ce a avut de spus artista despre actuala iubită a lui Răzvan?

Lidia Buble este o artistă care are foarte multă încredere în ea și care a gestionat cu maturitate despărțirea de Răzvan. Lidia Buble a continuat să se intersecteze pe plan profesional cu fostul partener, colaborează foarte bine și păstrează o relație manager-artist. Cei doi lucrează foarte bine împreună, iar piesele și videoclipurile pe care Lidia Buble le lansează vorbesc de la sine.

”Răzvan îmi este manager în continuare și ne înțelegem chiar mai bine decât înainte. Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Răzvan cred că a fost marea dragoste pentru mine, cel puțin așa am simțit eu, a spus Lidia Buble. Aș fi ipocrită să spun că nu îl mai iubesc, dar îl iubesc într-un alt fel. Dragostea se transformă, iar eu nu mai am fluturi în stomac. Au apărut articole cu noua lui iubită, dar nu am fost tentată să o stalkeresc pe ea. Nu sunt geloasă pentru că mă iubesc foarte mult pe mine și am foarte mare încredere în mine. Este o norocoasă sau sunt norocoase doamnele care trec sau vor trece prin viața lui.”