Fosta concurentă de șa „Asia Express” a fost invitată, joi dimineață, în platoul matinalului de la Antena 1. Artista a venit la TV pentru își promova ultima piesă. Însă, pe lângă planurile sale profesionale, Dani Oțil a vorbit cu Lidia Buble și despre viața ei personală. Discuția a stârnit hohote de râs în platou.

Lidia Buble a fost, încă o dată, ținta ironiilor lui Dani Oțil, colegul de emisiune a fostului ei iubit, Răzvan Simion. După ce și-a anunțat fanii că va lansa un nou album în primăvara anului 2022, artista a dat o veste mult așteptată de toată lumea.

Lidia Buble, ironizată de Dani Oțil, în direct la TV. De la ce a pornit totul

Așa cum probabil vă așteptați, este vorba despre viața sentimentală a fostei concurente de la „Asia Express”. Lidia Buble a spus la  Neatza că unul dintre cele mai mari visuri ale sale este pe cale să se împlinească.

Și nu, nu este vorba despre o o relație care stă să se transforme în căsnicie, ci despre un parfum care urmează să îl lanseze, tot în 2022.

„Toate piesele sunt scrise despre mine și au legătură cu mine. Mai pregătesc ceva frumos pentru oamenii mei.

Pe lângă pasiunea de a cânta, eu mai am o mare pasiune pentru ceea ce înseamnă parfum. Așa că, eu voi lansa parfumul la care am visat de o viață”, a mărturisit emoționată Lidia Buble la Antena 1.

Lidia Buble, ironizată de Dani Oțil, în direct la TV, de față cu Răzvan Simion. Cum a reacționat artista
Instagram

Cum a decurs discuția dintre Lidia Buble și Dani Oțil

Deși se afla și el în platou, Răzvan Simion nu a intra discuții cu fosta lui iubită. În schimb, Dani Oțil nu s-a putut abține și a ironizat-o pe Lidia Buble. Iată cum a decurs discuția dintre cei doi:

Dani – Ai fost la noi în cabină, să te schimbi?

Lidia – Da, o să mai fiu câteva săptămâni!

Dani – Ei, lasă, că ai mai fost. Voiam să spun că, la câta nasul ai, normal că scoți parfum. Doar nu scoteai cercei.

Lidia – Lasă, cu nasul ăsta miros eu hiturile.

Dani: Te-ai pupat cu ăla la Asia Express?

Lidia: Da, două ore. Si la TV s-au dat doar 2 minute.

Dani: Cum îl chema?

Lidia: Nu știu!

Dani: Eh, vezi? Și spuneți că noi bărbații suntem nu știu cum.