Lidia Buble continuă căutarea sufletului pereche. Cei care au urmărit-o pe artistă la „Asia Express” au aflat că aceasta vrea neapărat să se căsătorească. Cum în Turcia, Iordania, Georgia și Israel nu a avut noroc, artista nu a abandonat misiunea nici la întoarcerea în țară.

Lidia Buble are deja rochia de mireasă pregătită

Lidia Buble a demonstrat în ultima etapă din „Asia Express” că a fost mereu pregătită pentru pasul cel mare. Înainte de a părăsi competiția, artista a scos din rucsac o rochie de mireasă pe care o avea la ea de când a plecat din țară. Sora Esterei nu a avut prea mult noroc, iar sortitul nu i s-a arătat pe „Drumul Împăraților”.

Ambițioasă din fire, Lidia Buble nu a abandonat misiunea nici la întoarcerea în țară. Recent, dupa difuzarea primei ediții speciale de „Chefi la cuțite”, artista a realizat ce a pierdut. Nici ea, nici Estera nu a fost prezente, iar Lidia a ratat ocazia de a găti alături de bărbații fără obligații, Cuza și Cătălin Scărlătescu.

Lidia Buble încă își caută soț. Artista a pus ochii pe un cunoscut chef de la noi. „Știe cineva dacă este căsătorit?”
ProFM

Artista a fost cucerită de chef Cătălin Scărlătescu

Lidia Buble le-a cerut ajutorul celor care o urmăresc și i-a rugat să îi comunice dacă chef Cătălin Scărlătescu este căsătorit. Artista a primit zeci de răspunsuri, dar a ținut să precizeze, totuși, că a fost un pamflet și că trebuie tratat ca atare.

„Acum ca să revin în forță de la Asia Express! Știe cineva să îmi răspundă dacă e căsătorit Scărlătescu sau ceva? Că imediat scot rochia de la naftalină. Doar nu credeți că acum dacă m-am întors din Asia, gata, s-au terminat căutările. Că voi știți ce am spus eu acolo când am plecat!”, a spus Lidia Buble pe Instastory.

În timp ce unii fani s-au amuzat copios de cele spuse de Lidia, alții au crezut-o, mai ales că relația dintre ea și Harlys Becerra a început să se răcească. Cei doi nu se mai vizitează și nici comentariile nu mai sunt la fel de siropoase ca înainte.