Lidia Buble i-a transmis un mesaj subliminal lui Răzvan Simion; asta după ce se pare că s-au despărțit pe bune de data asta. Cei doi formau unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. La început, nimeni nu credea în relația lor. Mai mult de atât, au fost judecați pentru că au ales să fie unul cu celălalt.

Reclamă

Păreau cuplul perfect și părea că nimic nu îi va despărți, dar se pare că nu este chiar așa frumos pe cât pare totul. În ultima vreme, fanii au ajuns să creadă că Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai formează un cuplu. Și este posibil să aibă dreptate, pentru că sunt mai multe lucruri care îi dau de gol. Se pare că ei nici măcar nu se mai au la follow pe rețelele sociale și nici nu au mai postat vreo fotografie împreună.

Reclamă

Ce a postat vedeta pe Instagram?

Recent, Lidia Buble i-a transmis un mesaj subliminal fostului ei iubit. Niciunul dintre ei nu a confirmat despărțirea, dar se pare că Lidia Buble suferă deja; cel puțin asta reiese din mesajele pe care le postează pe Instagram de la o vreme. Cântăreața s-a filmat recent ascultând piesa ei preferată, „Mai frumoasă”. Mai mult de atât, a postat și un mesaj care le-a atras repede atenția fanilor.

”Cu tine învăț să iubesc/ Tu mă vezi mai frumoasă decât știu eu/ Mă faci să simt că sunt centrul lumii, eu/ Și mă alinți, mă alinți, mă alinți, cu vorbe dulci/ Inima mea nu vrea s-o minți, nu vrea s-o uiți”, sunt câteva dintre versurile din piesa preferată a îndrăgitei cântărețe.

„Lăsați-mi viața persoanală în pace, că oricum n-o sa vă răspund și n-o să dau apă la moară”, a spus Lidia Buble.

Pentru că relația noastră, dragul meu prieten, începe să fie din ce în ce mai… Mă rog…”, a spus Răzvan Simion în direct.