Cântăreața Lidia Buble a încins mințile bărbaților! Aceasta a avut parte de o ședință foto, loc în care a pozat într-un mod foarte senzual, spre deliciul fanilor ei.

Reclamă

Frumasa artistă se trage dintr-o familie simplă, dar foarte numeroasă. Acest lucru nu reprezină o piedică pentru ca artista să-și etaleze cele mai frumoase forme, chiar dacă ar fi vorba despre zonele intime.

Artista a scăpat de inhibiții și a postat pe rețele de socializare o poză cu ea într-o postură care dă frâu liber imaginației. Aceasta stă pe pat sub așternuturi albe. Tot ceea ce poartă este un sutien transparent din dantelă și o bentiță pe cap cu buline. În mână ține foarte senzual o ciocolată. Lidia a lăsat și un mesaj în engleză în dreptul pozei. Acesta sună în felul următor: ”Chocolate is the answer!”. Se pare că este și o mare iubitoare de ciocolată.

Lidia Buble a devenit parcă o nouă persoană în ultima vreme și îi place să încerce lucruri noi. Are un cu totul alt stil față de debutul ei în cariera muzicală și îi merge din ce în ce mai bine. Artista mărturisește faptul că are din ce în ce mai multă grijă de ea și că a reînceput să facă sport pentru a își defini foarte bine trupul.

„Am început să fac mult mai mult sport decât făceam înainte şi m-am conturat foarte bine. De slăbit, foarte puţin în kilograme. Mai mult în centimetri, dar nu foarte mult. Am pus masă musculară. Am făcut foarte mulţi ani de sport. Am terminat liceul sportiv. Îmi place foarte mult sportul… La un moment dat am luat o pauză pentru că aveam foarte multă treabă, mergeam prin ţară… Dar m-am reapucat. Dacă nu ajung zilnic, cel puţin de cinci ori pe săptămână tot ajung.” – a mărturisit Lidia Buble.