Problemele cu legea pe care Lidia Buble le-a avut în ultima perioadă i-au adus artistei probleme din partea Cultului Penticostal din care familia ei face parte. De curând, artistei i-a fost deschis un dosar penal pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice. 

Moise Ardelean, preşedintele Cultului Penticostal din România, a făcut câteva dezvăluiri referitoare la Lidia Buble, care, pe lângă dosarul la DIICOT a mai avut și o relație de concubinaj cu Răzvan Simion, prezentatorul matinalului de la Antena 1.

1. A fost Lidia Buble exclusă din Cultul Penticostal?! Ce spune președintele acestei biserici, din România

Preşedintele Cultului Penticostal din România, Moise Ardelean, a vorbit despre Lidia Buble, într-un interviu recent. El spune că nici nu o cunoaște personal pe artistă.

 „Nu am cunoscut-o niciodată personal pe Lidia Buble deşi îi ştiu foarte bine tatăl şi pe o parte a familiei sale. Prin 2014 coordonam activitatea bisericilor noastre din vestul ţării, aşa că am fost de mai multe ori şi prin Deva.

Pe Lidia Buble o ştiu doar din ceea ce mai citesc din presă. Ce pot să vă spun e că în prezent Lidia Buble nu e membră a cultului nostru”, ne-a declarat, în exclusivitate, MoiseArdelean”, a declarat pastorul Cultului Penticostal, despre Lidia Buble, pentru impact.ro. 

2. Lidia Buble nu ar fi fost botezată, conform tradiției Cultului Penticostal

Deși a evitat să facă alte precizări despre ea, Moise Ardelean a declarat că că nu deţine informaţia potrivit căreia Lidia Buble ar fi fost botezată până în prezent.

Conform doctrinei Cultului Penticostal, Lidia Buble ar trebui să se căiască public de multe dintre acţiunile sale publice, ca să primească botezul.

Biserica Penticostală are dreptul să-i excludă pe acei membri care, după ce au fost îndemnaţi de mai multe ori la pocăinţă pentru abaterile lor, stăruiesc mai departe în săvârşirea păcatului. Prin excludere ei pierd dreptul de membru.

A fost Lidia Buble exclusă din Cultul Penticostal?! Declarația unui pastor care dă de bănuit: „Nu am cunoscut-o niciodată”
Instagram

3. Artista a vorbit, în trecut, despre copilăria ei

Lidia Buble a avut o copilărie modesta, în Deva, alături de cei zece fraţi ai ei. Deși face parte dintr-o familie numeroasă, artista declară că a fost fericită atunci când era copil.

„Suntem 11 cu toţii, plus 22 de nepoţi şi 354 de verişori. Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt.

Ea nu a lucrat, s-a ocupat de noi, iar tata este preot. Am locuit într-un apartament cu patru camere, din Deva, cu paturi suprapuse şi am avut cea mai frumoasă copilărie. De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis.

Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama”, declara, în urmă cu mulți ani, pentru Click, Lidia Buble.