Au trecut luni bune de când Lidia Buble și Răzvan Simion au luat-o pe drumuri diferite. Din păcate, artista nu a reușit să își găsească liniștea în brațele unui alt bărbat, dar nici nu îi stă gândul la asta acum. În ultima vreme, ea a decis să se concentreze pe alte lucruri care sunt, de asemenea, importante pentru ea, cum ar fi cariera sa muzicală. Recent, a lansat o piesă care se numește „Intens”, în care își cântă durerea și care a ajuns repede pe primele locuri în Trending. Aceasta a fost pe placul fanilor de la primul play, iar ea nu poate decât să se bucure de succesul noi sale melodii.

Lidia Buble le-a atras din nou atenția fanilor

În plus, vedeta a decis că este vremea să se mai bucure și de câte o vacanță, iar în clipa de față se află în Madrid, alături de una dintre cele mai bune prietene de-ale sale. Se distrează de minune și are de gând să mai stea pentru câteva zile în capitala Spaniei, de care s-a îndrăgostit imediat. Artista și-a făcut toate poftele și a vizitat cele mai frumoase locuri din oraș, dar nu a uitat nici de admiratorii ei, pe care i-a ținut la curent cu tot ceea ce i-a făcut.

În urmă cu câteva zile, Lidia Buble a acordat un interviu incendiar, în care a dat detalii picante din viața sa intimă. Nu a maiu vorbit despre aceste lucruri până acum. Când a fost întrebată ce ar accepta să nu mai facă sex sau să își piardă vocea, vedeta a optat pentru prima variantă, spre surprinderea tuturor.

Lidia Buble, detalii picante din viața intimă! Vedeta a dat tot din casă: "Am mai stat pe sec șase-șapte luni"

 

 “Am mai stat pe «sec» șase-șapte luni. Pe «sec», nu pe sex! Și fără să fac nimic… Pfoa… că știi că vocea asta te ajută și când (n.r.: întreții relații sexuale)… Eu ți-am zis: eu cânt mereu! Stai să mă… Doamne… Doamne ferește, păi… Cred că ar fi singurul… Asta e floare la ureche. Mamă, dacă ar fi așa: să-mi pierd vocea… nu! Mă leg de calorifer, îmi rod unghiile, strâng din dinți”, a spus la un moment dat Lidia Buble.