Lidia Buble poate fi considerată la momentul actual una dintre cele mai bune voci feminine, cât și una dintre cele mai bine plătite. Artista își permite la momentul actual cam orice își dorește. Ea este unul dintre exemplele cele mai bune că a pornit de jos și a reușit să ajungă foarte departe. Cu toate acestea, Lidia nu a avut întocmai cea mai fericită copilărie. Se pare că aceasta a cam fost victima bullying-ului. Și totul din cauza religiei sale. Reamintim că Lidia vine dintr-o familie cu frică de Dumnezeu, o familie în care tatăl ei este preot.

Lidia a povestit despre acea perioadă, dar a recunoscut că a reușit să treacă peste toate răutățile de pe atunci.

Într-o țară ortodoxă, pentru neoprotestanți este destul de greu. Știți foarte bine, bullying-ul era și pe vremea mea, dar nu foloseam acest termen. Probabil, totul a trecut mai ușor datorită personalității mele și nu am suferit precum alți prieteni de aceeași religie cu a noastră”, a declarat Lidia.

De asemenea, religia nu a fost singurul subiect despre care artista a discutat. Aceasta a mai abordat și subiectul legat de partea financiară, care se pare că nu a fost întocmai cea mai bună, mai ales că, așa cum am menționat și anterior, au fost 11 frați la părinți.

Lidia Buble, detalii neștiute până acum despre copilăria sa! Ce are de spus vedeta despre cei care i-au dat viață

Dar, faptul că situația financiară nu le-a permis Lidiei și fraților și surorilor ei să cheltuie banii așa cum au vrut, i-a învățaț ce înseamnă banii, cât de importanți sunt și cum trebuie să profite de ei.  Blondina nu și-a dorit să numească totul ca pe o lipsă financiară. Ea nu și-ar dori ca oamenii să creadă că aceasta a trăit în sărăcie. Erau mulți iar părinții aveau doar o afacere și un salariu.  Normal că nu aduceau atât de mulți bani pe cât era nevoie ca să hrănească 13 guri.

De asemenea, se pare că Lidia nu a fost întocmai cea mai darnică soră. Ea prefera să țină doar pentru ea atunci când avea ceva. Dar, cum a ajuns să fie probabil cea mai bine plătită dintre toți frații, le mai face câte un cadou fraților, surorilor și nepoților ei.